آموزش راه اندازی سایت بدون کدنویسی از 0 تا 100

راه اندازی سایت برای افرادی که قصد درآمدزایی و کسب درآمد از اینترنت را دارند الزامی است. با توجه به اینکه خیلی از افراد قصد راه اندازی سایت دارند و میخواهند برای کسب و کار اینترنتی شان سایت راه اندازی کنند در این مقاله به صورت کامل آموزش راه اندازی سایت بدون کدنویسی و برنامه نویسی را به شما آموزش خواهیم داد.

با پیشرفت تکنولوژی و اینترنت، اینترنت به یک منبع درآمد زایی تبدیل شده است که اگر شما اصول آن را بدانید می توانید مثل آب خوردن از اینترنت کسب درآمد کنید. برای اینکه بتوانید از طریق اینترنت درآمدزایی داشته باشید باید یک وب سایت راه اندازی کنید و به فکر راه اندازی سایتتان باشید. ممکن است فکر کنید که راه اندازی ساعت کار بسیار سخت و دشواری است و اینکه اگر بخواهید سایت راه اندازی کنید نیاز به سرمایه های سنگینی دارید.

در صورتی که اصلا اینطور نیست و شما بدون اینکه به هزینه های اضافی و سرمایه سنگین نیاز داشته باشید می توانید خودتان با توجه به سلیقه خودتان برای کسب و کارتان سایت راه اندازی کنید. در این مقاله آموزش راه اندازی سایت بدون کدنویسی شما را قدم به قدم با راه‌اندازی سایت آشنا خواهم کرد و به شما مرحله به مرحله یاد خواهم داد که چطور می‌توانید وب سایت حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

راه اندازی سایت مثل آب خوردن است و شما بعد از خواندن این مقاله آموزش راه اندازی سایت مرحله به مرحله می توانید یک سایت کاملاً حرفه‌ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

یکی از بزرگترین اشتباهات در راه اندازی و طراحی سایت این است که خیلی از افراد فکر می کنند اگر بخواهند سایت راه اندازی کنند حتما نیاز به علم برنامه نویسی دارند و باید به فکر یادگیری زبان های برنامه نویسی تحت وب باشند. در صورتی که اصلا اینطور نیست! در ادامه آموزش ساخت سایت به شما کامل یاد خواهیم داد که بدون اینکه علم برنامه نویسی و کد نویسی بلد باشید می توانید یک سایت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات برای کسب و کار اینترنتی تان راه اندازی کنید.

یکی دیگر از باورهای اشتباه در مورد راه‌اندازی سایت این است که بسیاری از افراد فکر می‌کنند که اگر بخواهند سایت راه‌اندازی کنند حتما باید کار طراحی سایت شان را به شرکت های طراحی سایت بسپارند و بابت راه اندازی سایتشان سرمایه های زیادی به این شرکتها بدهند در صورتی که اصلا اینطور نیست و شما بدون اینکه نیاز به هزینه های اضافی و سرمایه بالایی داشته باشید میتوانید با کمترین سرمایه ممکن که در ادامه به شما خواهیم گفت سایت تان را راه اندازی کنید. پس همراه ما باشید تا مرحله به مرحله و قدم به قدم شما را با راه اندازی سایت آشنا کنم.

البته قبل از اینکه وارد مبحث اصلی آموزش راه اندازی سایت شویم بهتر است به یک سری موارد مثل روش های راه اندازی سایت و سرمایه لازم برای راه اندازی سایت بپردازیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

هزینه راه اندازی سایت چقدر است؟

قبل از راه اندازی سایت باید بدانید که هزینه راه اندازی سایت چقدر است و چقدر برای راه‌اندازی سایت تان به سرمایه اولیه نیاز دارید. همانطور که گفتم با توجه به اینکه خیلی از افراد فکر میکنند برای راه اندازی سایت نیاز به سرمایه های زیادی دارند. در صورتی که اصلا اینطور نیست!

البته اگر بخواهید کار راه‌اندازی سایت تان را به شرکت های طراحی سایت و افراد برنامه نویس بدهید نیاز به سرمایه و هزینه های زیادی دارید. ولی با توجه به اینکه خیلی از افراد نمی‌خواهند برای راه اندازی سایت شان هزینه زیادی پرداخت کنند پیشنهاد می کنیم خودتان دست به کار شوید و سایت تان را راه اندازی کنید.

اگر خودتان برای راه اندازی سایت و دست به کار شوید می‌توانید با هزینه بسیار کمی نهایتاً چند صد هزار تومان یک سایت کاملاً حرفه‌ای راه اندازی کنید. هزینه راه اندازی سایت هزینه زیاد نیست و شما نهایتا با خرید یک هاست و یک دامین که در ادامه به شما خواهیم گفت هاست و دامین چیست سایت تان را خودتان با سلیقه خودتان راه اندازی کنید. در کل سرمایه که لازم دارید سرمایه خرید هاست و دامین و یک سری ابزار و امکانات برای سایتتان است.

روش های راه اندازی سایت

اگر بخواهید سایت راه اندازی کنید روش های زیادی وجود دارد. البته همانطور که گفتم پیشنهاد می کنم خودتان دست به کار شوید و خودتان سایتتان را راه اندازی کنید. اما قبل از اینکه وارد مبحث اصلی صفر تا صد آموزش راه اندازی سایت شویم بهتر است شما را با تمام روش های راه اندازی وب سایت آشنا کنم.

برای راه اندازی وب سایت شما دو راه دارید. اول اینکه کار راه‌اندازی سایت تان را به شرکت‌ها و افراد برنامه نویس بدهید که اصلا توصیه نمی کنم.
دوم اینکه برای راه اندازی وب سایتتان از سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز ها استفاده کنید. که در ادامه به صورت کامل به شما خواهیم گفت که سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز ها چه چیزهایی هستند و چطور می توانید با استفاده از آنها بدون اینکه برنامه نویسی و کد نویسی را بلد باشید وب سایت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

در این مقاله آموزش راه اندازی سایت هدف اصلی ما این است که شما خودتان دست به کار شوید و با توجه به سلیقه خودتان سایتتان را بسازید. ممکن است بپرسید که چگونه سایت بسازیم که در ادامه به صورت کامل شما را با نحوه راه اندازی سایت با وردپرس از صفر تا صد و آشنا خواهیم کرد.

راه اندازی سایت بدون نیاز به کدنویسی

یکی دیگر از دلایلی که بسیاری از افراد از راه‌اندازی سایتشان منصرف می‌شوند این است که فکر می کنند که اگر بخواهند خودشان دست به کار شوند حتما باید زبان های برنامه نویسی مثل html، css ، js ، php و… را یاد بگیرند در صورتی که اینطور نیست.

به لطف بزرگ سیستم های مدیریت محتوا راه اندازی وب سایت مثل آب خوردن شده است. شما با استفاده از سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوای که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد میتوانید وب سایت های کاملاً حرفه‌ای برای کسب و کار اینترنتی تان راه اندازی کنید.

راه اندازی سایت از طریق سیستم های مدیریت محتوا کار خیلی ساده است. با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس می توانید هر سایتی را با هر امکاناتی بدون اینکه کدنویسی و برنامه نویسی بلد باشید راه اندازی کنید. هدف اصلی ما این است که شما سایت تان را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه اندازی کنید.

آموزش راه اندازی سایت از صفر تا صد

رسیدیم به اصلی‌ترین مطلب این مقاله آموزش راه اندازی سایت. در این قسمت می خواهم قدم به قدم و مرحله به مرحله شما را با راه اندازی وب سایت آشنا کنم. برای اینکه خودتان دست به کار شوید و سایت راه اندازی کنید باید طبق مراحل زیر را مرحله به مرحله عمل کنید.

۱. خرید دامنه و نشانی اینترنتی سایت

اولین مرحله برای راه اندازی سایت تهیه و خرید دامین و نشانه اینترنتی است. شاید بپرسید که دامنه سایت چیست؟ دامنه سایت همان نشانه اینترنتی سایتتان است. دقیقاً مثل سایت آکادمی سبز که دامنه سایت ما https://freelancepars.com/ است. در اولین مرحله برای راه اندازی وب سایت انتخاب دامنه و نشانی اینترنتی مناسب است .

قبل از اینکه یک دامنه مناسب برای سایتتان بخرید باید یک دامنه مناسب برای سایت تان انتخاب کنید. به این نکته توجه کنید که مخاطبان و کاربران تان شما را بر اساس دامنه سایت تان می شناسند. شما باید بهترین دامنه را انتخاب کنید و تهیه کنید.

برای تهیه و خرید دامنه و نشانی اینترنتی سایت باید زمان بگذارید. در انتخاب و تهیه دامنه باید یک سری نکات را رعایت کنید که در ادامه به صورت کامل به شما خواهیم گفت.

۱. مخاطبان و کاربرانی که وارد وب سایت تان می شوند شما را بر اساس نام سایتتان می شناسند. پس نام وبسایتتان دقیقا مانند شناسنامه برای کسب و کارتان است. شما باید زمان بگذارید و بهترین نام دامنه را برای سایتتان انتخاب کنید.

۲. نامی که برای سایتتان انتخاب می کنید باید نامی باشد که قبلاً توسط کسی انتخاب نشده است. پس قبل از تهیه و خرید دامنه سایتتان حتماً یک بار فارسی نام کسب و کار اینترنتی تان را در در گوگل جستجو کنید و کامل ببینید که دامنه ای که انتخاب کرده اید توسط کسی ثبت نشده باشد. اگر دامنه ای که می خواهید برای سایت تان انتخاب کنید توسط کسی دیگری ثبت شده باشد به دنبال یک نام دیگر برای سایتتان بگردید.

۳. اگر خواستید دامنه تهیه کنید و یکی از پسوند های آن توسط فرد دیگر خریداری شده بود باید به فکر انتخاب یک دامنه دیگر باشید. به عنوان مثال نام دامنه تا انتخاب گردید و پسوند .com آن توسط فرد دیگر خریداری شده بود و شما خواستید پسوند .ir آن را تهیه کنید بهتر است به سراغ یک دامنه دیگر برای سایت باشید.

۴. در انتخاب نام دامنه سایتتان به هیچ عنوان از حروف و کلمات مخفف استفاده نکنید. کلمات و حروف مخفف باعث می شود که نامی که برای سایتتون انتخاب کردید در ذهن مخاطبان و کاربران تان نماند و سریع شما را فراموش کنند.

۵. سعی کنید نام دامنه سایت تان طولانی نباشد و بهتر است تعداد کلمات دامنه سایتتان از 2 یا نهایتا 3 کلمه تشکیل شده باشد مثلاً نام دامنه سایت آکادمی سبز از دو کلمه academy و sabz تشکیل شده است.

۶. در نام دامنه سایتتان به هیچ عنوان از کاراکترهای مثل _، – و… استفاده نکنید این کار باعث می شود که مخاطبان این نام دامنه سایتتان را جستجو می کنند به مشکل خوردند.

۷. در انتخاب نام دامنه سایتتان بهتر است از کلماتی استفاده کنید که در ذهن مخاطبان و کاربران تان باعث ایجاد تصویر سازی ذهنی می شود. به عنوان مثال می‌توانید از کلماتی مثل رنگ ها، اشیا و … استفاده کنید. مثلاً چنین کلماتی مثل سیب سرخ هم در ذهن مخاطبان و کاربران تان باعث تصویر سازی ذهنی می شود و هم در ذهن مخاطبان تان میماند.

۸. اگر کسب و کارتان فیزیکی است و می خواهید آن را به کسب کار اینترنتی تبدیل کنید یعنی محصولات و خدماتتان را به صورت آنلاین در اینترنت بفروشید بهتر است موضوع کسب و کار و موضوع دامنه اینترنتی تان یکی باشد.

برای راه اندازی وب سایت تان اگر می خواهید بهترین دامنه را انتخاب کنید پیشنهاد میکنم تمام نکات گفته شده در این مقاله را برای انتخاب بهترین نام دامنه سایت دانشگاه انتخاب کنید.

۲. انتخاب و خرید هاست مناسب

دومین مرحله در راه اندازی سایت انتخاب و خرید هاست است. شاید بپرسید که حاصل دقیقاً هاست چیست؟ هاست همان فضای میزبانی سایت تان است که تمام اطلاعات سایتتان در آن ذخیره می شود. وقتی برای سایتتان هاست تهیه می‌کنید یک فضای اختصاصی به نام شما و نشانه اینترنتی سایتتان داده می شود. که شما بعد از اینکه دامنه برای سایتتان انتخاب کردید و خریدید باید دامنه سایتتان را به هاست سایت تان متصل کنید. بهتر است هاست و نشانه اینترنتی سایتتان را از یک شرکت تهیه کنید.

در راه اندازی وب سایت انتخاب هاست مناسب بسیار مهم است. شما باید از هاست های با کیفیت برای راه اندازی سایت تان استفاده کنید .برای همین توصیه می کنم از شرکت های هاستینگ معتبر برای راه‌اندازی سایت تان استفاده کنید.

همانطور که گفتم انتخاب هاست بسیار مهم است. وقتی سایت تان را راه اندازی کردید بسیار مهم است که کاربران تان بعد از اینکه وارد سایت شدند صفحات سایتتان با سرعت بالایی برای آن حالت بشود.

اگر کاربران تان وارد سایت تان شوند اما هاستتان قطع باشد وب سایت تان بالا نیاید نه تنها در سئو سایت تان دچار مشکل می شویم بلکه کاربرانتان ممکن است به شما اعتماد نکنند.

وقتی خواستید تهیه می کنید و می خرید باید دارای امنیت بالایی باشد تا سایت تان هک نشود. آپ تایم سایتتان باید بالا باشد و همیشه سایتتان در دسترس باشد. برای همین است که توصیه می کنم برای راه اندازی وب سایت تان از شرکت های هاستینگ معتبر مثل نت فراز استفاده کنید.

بعد از این که دامنه و هاست برای سایت خریدید باید دامنه و هاست تان را به هم متصل کنید. اگر دامنه و هاست تان را از یک شرکت هاستینگ تهیه کنید خودشان برای تان دامنه و هاست تان را متصل می کنند.

۳. راه اندازی سایت با وردپرس

سومین مرحله در راه اندازی وب سایت راه اندازی سایت با وردپرس است. در این قسمت می خواهم در مورد آموزش راه اندازی سایت با وردپرس با شما صحبت کنم و به شما بگویم که چطور می توانید در کمتر از ۵ دقیقه سایت تان را با وردپرس راه اندازی کنید.

بعد از این که هاست و دامین برای سایتتان تهیه کردید نوبت به راه اندازی سایت تان می رسد. همان طور که گفتیم به لطف بزرگ سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس راه اندازی سایت تقریباً برای همه ممکن شده است. اگر سایت تان را با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس راه اندازی کنید . اصلا نیازی نیست بابت راه‌اندازی سایت تان به شرکت‌های طراحی سایت هزینه بدهید و همین که اصلا به سرمایه زیادی نیاز ندارید.

برای راه اندازی سایت شما باید از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس، جوملا و… استفاده کنید. با استفاده از این سایت ها و سیستم های مدیریت محتوا بدون اینکه نیاز به یادگیری علم برنامه نویسی و کد نویسی داشته باشید می توانید وب سایت حرفه ای با تمام امکانات و قابلیتها برای خودتان راه اندازی کنید. راه اندازی وب سایت با استفاده از چنین سیستم های مدیریت محتوا اصلاً کار سخت و دشواری نیست.

برای اینکه سایت تان را با سایت ها و سیستم های مدیریت محتوا راه اندازی کنید ما به شما وردپرس را پیشنهاد می کنید. وردپرس یک سایت ساز کاملا حرفه ای با تمام امکانات است که این امکان را به شما میدهد هر سایتی با هر امکاناتی که می خواهید برای خودتان بسازید. سایت آکادمی سبز هم با سایت ساز وردپرس راه اندازی شده است. شاید بپرسید که اصلا وردپرس چیست؟ وردپرس یک سایت ساز و سیستم مدیریت محتوای رایگان است که به شما این امکان را می دهد بدون علم برنامه نویسی و کدنویسی سایت تان را راه اندازی کنید.

کار با وردپرس اصلا سخت نیست و بعد از اینکه وردپرس را روی هاست خود آپلود کنید و سایتتان راه اندازی کنید یک پیشخوان و پنل کاملاً رایگان در اختیارتان قرار می دهد که به وسیله آن می توانید سایتتان را طراحی کنید. خیلی از افرادی که به فکر طراحی سایت هستند فکر می کنند که حتماً باید سایتشان را با کد نویسی و برنامه نویسی راه اندازی کنند و به دنبال وب‌سایت‌های اختصاصی می‌گردند که اصلاً به شما پیشنهاد نمیکنم بابت طراحی سایت اختصاصی هزینه کنید.

وردپرس بهترین و محبوبترین سایت ساز در دنیاست که می توانید هر سایتی را با هر امکاناتی برای خودتان راه اندازی کنید. بزرگترین سایت ها در دنیا هم با استفاده از همین سایت ساز وردپرس طراحی شده اند. امنیت وردپرس بسیار بالاست و هر چند هفته یک بار آپدیت جدیدش را به صورت کاملا رایگان در اختیار افرادی که سایتشان را با وردپرس طراحی کردند قرار می دهد.

وردپرس قابلیت ها و امکانات زیادی را در اختیار شما قرار میدهد. به عنوان مثال اگر بخواهید سایت تان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید در کمتر از یک دقیقه اگر سایتتان را با وردپرس راه اندازی کرده باشید می توانید سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی آنلاین با تمام امکانات تبدیل کنید.

برای تبدیل سایتتان به فروشگاه اینترنتی تنها کافیست که افزونه ووکامرس که کاملاً رایگان هم است بر روی سایت نصب و فعال کنید. خیلی ساده با چند کلیک سایت تان به فروشگاه اینترنتی تبدیل می شود. اگر بخواهید هر امکاناتی به سایت تان اضافه کنید می توانید از افزونه ها استفاده کنید. افزونه های رایگان و پولی زیادی وجود دارد که برای اضافه کردن امکانات به سایت تان می توانید با قیمت بسیار کمی آنها را تهیه کنید.

مثلاً اگر می خواهید صفحه اصلی سایت تان را حرفه ای طراحی کنید می توانید از افزونه های صفحه ساز تبدیل کنید. یا اگر می خواهید یک فرم حرفه ای ثبت نام برای سایتتان طراحی کنید در کمتر از چند دقیقه با نصب و فعال سازی یک افزونه فرم ساز این امکان برای شما مهیا می شود.

اگر هم بخواهید شکل و شمایل سایت تان را تغییر دهید می توانید از قالب ها و تم های وردپرس که هم رایگان هستند و هم پولی استفاده کنید. به عنوان مثال اگر بخواهید یک فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا راه اندازی کنید می توانید قالب دیجی کالا را برای وردپرس دادن تهیه کنید و با نصب این قالب میتوانید ظاهر سایت تان را به یک فروشگاه اینترنتی کاملاً مشابه دیجی کالا تبدیل کنید. به همین سادگی راه اندازی سایت با وردپرس کار بسیار ساده ای است. البته در دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی تمام قالب ها و افزونه های پولی وردپرس را کاملاً رایگان به عنوان هدیه در اختیارتان قرار دادیم.

editor.2

نویسنده از: ۱۴۰۰/۰۹/۲۴

دیدگاه خود را بنویسید

سه × سه =