معرفی سایت های فریلسری برنامه نویسی ایرانی و خارجی

فریلنسر کیست؟ 

کسی که پروژه را بصورت غیر حضوری و در واقع از راه دور یا دورکاری در خانه یا هر جایی که است و بدور از کارفرما برای کارفرما انجام و تحویل می دهد و بابت آن هزینه را هم بصورت آنلاین دریافت می کند فریلنسر (Freelancer) گفته می شود. تعداد فریلنسرها روز به روز درحال افزایش است و وضعیت کرونا که باعث آنلاین شدن همه چیز شده تاثیر زیادی در این زمینه داشته است.

سایت فریلنسری یعنی چی؟ 

سایت هایی که نقش یک رابط را بین کارفرما و مجری پروژه (فریلنسر) اجرا می کنند سایت های فریلنسری نامیده می شوند. وب سایت های فریلنسری مکان هایی هستند که می توانید به جای رفتن و حضور در یک شرکت خاص، از آنها پروژه بگیرید و برای خودتان هر جا هستید آنها را انجام دهید و درآمد کسب کنید. این مدل سایت ها به فریلنسرها امکان می دهند تا طیف گسترده ای از مشاغل را جستجو کنند.

اگر حرفه خاصی را بتازگی یاد گرفتید و در واقع مبتدی هستید، وب سایت های فریلنسری راه آسان تری برای کسب درآمد آنلاین برای شما هستند. پیدا کردن این پلتفرم ها و همچنین پیدا کردن مشاغلی که با مهارت های شما مطابقت دارند بسیار آسان است. کافی است با این وب سایت ها آشنا شوید چون تقریبا کار همه آنها مشابه است.

وب سایت های فریلنسینگ چگونه کار می کنند؟

وب سایت های فریلنسری یک پلتفرم برون سپاری آنلاین هستند که صاحبان کسب و کار و مجری ها را با هم روبرو می کند. هر عضوی که نیاز دارد پروژه خود را برون سپاری کند و در واقع به دیگران بسپارد تا برایش انجام دهند می‌تواند پروژه‌ای را پست کند، این پروژه می تواند یک شغل کوتاه‌مدت یا بلندمدت باشد، و از میان فریلنسرهای ماهری که پیشنهادهای پیشنهادی را با نرخ و تخمین زمان برای تکمیل کار ارائه می‌دهند، انتخاب کند.

تعداد فریلنسرها روز به روز درحال افزایش است و شما می‌ توانید به راحتی انجام پروژه‌های شخصی خود را به آن‌ها واگذار یا به اصطلاح برون سپاری کنید. اگر هم خودتان تخصص خاصی دارید می‌توانید از طریق برخی وب سایت‌ها پروژه هایی را مناسب تخصص تان پیدا کنید. سپس با درخواست کننده صحبت کرده و پس از انجام توافقات اولیه آن را برای انجام دادن دراختیار بگیرید. در گذشته دریافت پروژه‌های فریلنسری با سختی‌های زیادی از جمله پرداخت نشدن هزینه ها، تعیین نشدن صحیح تعهدات و… همراه بود، اما امروزه سایت‌های freelancer بسیاری زیادی برای آسان کردن این فرآیند ایجاد شده اند که در ادامه به آنها می پردازیم.

بازار فریلنسرینگ برای چه مهارت هایی داغ است؟

امروز کسب و کارهای آنلاین رونق زیادی پیدا کرده اند و هر کاری که به نوعی به گسترش این کسب و کارها کمک کند بعنوان فرصتی برای فریلنسرینگ تلقی می شوند؛ با این تعریف کارهایی مثل برنامه نویسی در حوزه های طراحی سایت و اپلیکیشن و غیره،‌ تولید محتوا و کپی رایتینگ،‌ دستیار مجازی و مدیریت شبکه های مجازی،‌ پروژه های مرتبط با سئو و بهینه سازی و حتی حوزه ی آموزش و به طور کلی هر حرفه ای که مهارت محور باشد در این دسته جای می گیرد.

سایت فریلنسری برنامه نویسی چیست؟ 

سایت فریلنسری برنامه نویسی هم همانطور که از اسمش مشخص است به سایت هایی گفته می شود که افراد پروژه های برنامه نویسی خود را در این پلتفرم ها قرار می دهند و افراد برنامه نویس با توجه به شرایط هزینه و ای و زمانی و کلا با توافق کارفرما همدیگر را انتخاب می کنند و پروژه را انجام می دهند. سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی زیادی در حال حاضر در زمینه های مختلف و همچنین برنامه نویسی فعالیت دارند که در این قسمت به آنها می پردازیم:

معرفی چند سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی

  1. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی پونیشا (https://ponisha.ir)

  2. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی فریلنس پارس (https://freelancepars.com/)

  3. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی پارس کدرز (https://parscoders.com)

  4. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی کارلنسر (https://www.karlancer.com)

  5. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی انجام میدم (https://www.anjammidam.com)

  6. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی یک دو سه پروژه (https://123project.ir)

  7. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی کاریتو (https://karito.ir)

  8. سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی حامی ورکس (https://hamiworks.com)

  9. و…

معرفی چند سایت فریلنسری برنامه نویسی خارجی

  1. سایت فریلنسری برنامه نویسی خارجی فریلنسر (https://www.freelancer.com)

  2. سایت فریلنسری برنامه نویسی خارجی آپ ورک (https://www.upwork.com)

  3. سایت فریلنسری برنامه نویسی خارجی تاپتال (https://www.toptal.com)

  4. سایت فریلنسری برنامه نویسی خارجی (https://aquent.com)

  5. سایت فریلنسری برنامه نویسی خارجی (https://www.guru.com)

  6. سایت فریلنسری برنامه نویسی خارجی (https://www.peopleperhour.com)

  7. و…

راه‌هایی برای پروژه گرفتن خارج از سایت‌های فریلنسری:

  • بعد از اینکه کارفرماها شما رو به خوبی شناختند، می‌توانید به راحتی خارج از محیط سایت هم فعالیت کنید.
  • وب‌سایتی راه‌اندازی کنید و نمونه‌‌کارهایتان را آنجا قرار دهید. این سایت را به مشتری‌هایتان نشان دهید تا از مهارتتان مطمئن شوند.
  • در فضای مجازی فعالیت حرفه‌ای داشته باشید، محتوا تولید کنید و مهارتتان را نشان دهید.

فکر نکنید که فریلنسر بودن فقط وابسته به این سایت‌هاست. یک فریلنسر می‌تواند به هر طریقی که دلش می‌ خواهد کار کند و در آمدزایی داشته باشد.

چالش های پروژه گرفتن از سایت های فریلنسری خارجی

خیلی از سایت های خارجی به ایرانی ها پروژه نمی دهند و کار کردن با سایت های فریلنسری خارجی یکم سخت است و دردسرهای خودش را دارد:

  • زبان انگلیسی شما باید تقریبا خوب باشد تا بتوانید با کارفرماها ارتباط خوبی بگیرید و برای اینکار می توانید از مرتجم ها هم کمک بگیرید و موضوع حل شدنی است.
  • اگر قصد انجام کار به صورت فریلنسری با سایت های خارجی را دارید باید رزومه ای قوی و خوب برای خود آماده کنید.
  • اگر می خواهید حساب آزاد کاری (فریلنسر) باز کنید بهتر است یک سفر چند روزه به کشور خارجی داشته باشید و حساب بانکی, پی پال, مستر یا ویزاکارت به نام خودتون باز کنید و یه سرور مجازی کشوری که سفر کردید را بگیرید که بتوانید با حساب آزادکاری (فریلنسر) و بانکی کار کنید و با مسدود شدن آن رو به رو نشوید.
  • رقابت تو سایت های خارجی خیلی خیلی بالاست و به لطف دوستان پاکستانی ،هندی و … میشه گفت یه جورایی پروژه گرفتن از این سایتها رو خیلی سخت می کنند.
  • در ایران همه می خواهند زود به نتیجه برسند و این وسط از کیفیت غافل می مانند و آن را به مرحله دوم موکول می کنند. ولی برای آنها کیفیت کار مهمتر از هر چیزی است و ممکن است کلی اشکال بگیرند. وقتی با سایت های خارجی کار کنید ناخوداگاه مجبورید همین اول کیفیت بالا کار کنید و از اینکه اول کار اشکال بگیرند اصلا ناراحت نشوید چون باعث پیشرفت شما می شود.
  • قبلاً به وسیله سایت های ارزی ایرانی می شد یه حساب پی پال برای خودت ایجاد کنید یا از حساب پی پال اونا استفاده کنید و ولی الان امکان پذیر نیست.
  • مشکلات تحریم ها در ایران برای دریافت و پرداخت پول وجود دارد و سایت های فریلنسری ایرانی هم تابع این تحریم ها هستند. در نتیجه به محض اینکه شما مدارک را آپلود کنید و بفهمند شما ایرانی هستید، اکانت شما رو برای همیشه مسدود می کنند.
  • برای مشکل تحریمات می توانید از طریق یکی از فامیل یا آشناها کمک بگیرید و اکانت با مشخصات آنها بسازند و در واقع واسطی برای کار کردن شما شوند و اسمی از شما آورده نشود. برای حل این مشکل تحریم ها همچنین می توانید حساب رو با یه vps باز کنید و استفاده کنید در نهایت برای تسویه با یکی از این واسط ها همکاری کنید و پولتونو بگیرید. در ادامه لیستی از این سایت های واسط را مشاهده می کنید.
  • https://peopleperhour.com
  • https://www.freelancer.com
  • https://www.upwork.com
  • https://www.workana.com
  • https://www.freelancermap.com
  • https://www.workana.com

نتیجه گیری برای استفاده از سایت های فریلنسری 

بسیاری از برنامه نویسان به دلیل علاقه به کسب و کار ارزی و یا به عبارتی دیگر کسب درآمد دلاری، به سمت فریلنسری جذب شده اند. اگر شما هم علاقه‌مند به کسب درآمد دلاری هستید، بهتر است، به خوبی با سایت‌های فریلنسری خارجی آشنا شوید. اگر از داخل ایران قصد همکاری با این سایت‌ها را دارید بهتر است از قوانین و محدودیت‌هایی که ممکن است برای کاربران ایرانی وجود داشته باشد، اطلاع کامل پیدا کرده و سپس برای انجام پروژه اقدام کنید.

در کل دسترسی به برخی سایت‌های خارجی به دلیل وجود برخی مشکلات ممکن است، از داخل ایران سخت باشد و در شرایط فعلی به دلیل مشکلات ثبت نام و احراز هویت کاربران ایرانی، استفاده از این سایت‌ها کاری بسیار سخت است. بنابراین اگر قصد شروع فریلنسری را دارید توصیه می‌کنیم تجربه‌ی خود را با سایت‌های خارجی شروع نکنید و از سایت‌های ایرانی استفاده کنید تا بعدا با مشکلی مواجه نشوید.

editor.2

نویسنده از: ۱۴۰۰/۰۹/۲۴

دیدگاه خود را بنویسید

18 − چهار =