یکی از دغدغههای همیشگی فروشگاههای اینترنتی آن است که چه روشهایی برای افزایش فروش فروشگاه اینترنتی وجود دارد. در این نوشته سعی داریم تا به صورت مختصر و با مثالهای بومی به شما ۲۴ روش کاربردی را معرفی کنیم.
راههای افزایش فروش فروشگاه اینترنتی
۱. ارائه کوپن و تخفیف
کوپن همیشه از اجزای اصلی تبلیغات خرده فروشیهای آنلاین بوده است. بنابراین نیازی نیست که درمورد قدرت آن چیزی بگوییم. شما همیشه دیدهاید که از بزرگترین فروشگاههای اینترنتی ایران تا نوپاترین آنها همواره در حال ارائه کدهای تخفیفی به مناسبتها و روشها و بهانههای گوناگون هستند. اما باید بدانید که از کوپنهای تخفیف میتوان استفاده بهتری نیز کرد که نقشی فراتر از صرفاً افزایش انگیزهٔ خرید ایفا میکند.
کوپن بهعنوان طعمهای برای به قلاب انداختن مشترکین جدید ایمیل نیز میتواند عمل میکند و سپس با ایمیل مارکتینگ آنها را به مشتری وفادار خود تبدیل کنیم. مطلب آموزش ایمیل مارکتینگ در این باره مفید خواهد بود. در تصویر زیر میبینید که فروشگاه اینترنتی مدیسه کد تخفیفی را به عنوان انگیزه برای دریافت ایمیل استفاده کرده است.
۲. ارائهٔ کتاب الکترونیک و… (Lead Magnetها)
طبق نمودار زیر میانگین نرخ تبدیل بازدیدکننده یک فروشگاه اینترنتی به خریداران بین ۲ تا ۳ درصد متغیر است. البته این یک میانگین جهانی است و در ایران با توجه به دیتایی که در اختیار پلتفرم یکتانت است این میانگین حدوداٌ از 0.1 تا 1 درصد است. بنابراین دستکم ۹۷٪ از این بازدیدکنندگان جای کار بیشتر دارند تا به خریداران تبدیل شوند.
همان طور که میدانید مطالب بلاگ موجب جذب ترافیک میشود. یکی از اهداف بازاریابی محتوایی (Content Marketing) باید تبدیل ترافیک به مشترک باشد (بازاریابی محتوایی چیست). کتابهای الکترونیک و سایر لید مگنتها (lead magnet) هر چیزی که بهصورت رایگان ارائه میدهید تا در ازای آن آدرس ایمیل کاربران را دریافت کنید و مشترک جذب کنید.) مانند چکلیست، دورههای آموزشی کوچک (Mini-Course)، ابزار و چیزهای دیگری را ارائه بدهید تا بازدیدکنندگان را ترغیب کنید که آدرس ایمیلشان را به شما بدهند. مطلب ۱۰ روش برای شروع تولید محتوا فروشگاه اینترنتی میتواند به شما در این زمینه کمک کند.
به این فکر کنید که چه چیزی را میتوانید ارائه دهید که به مشتری احتمالی کمک میکند تا مشکلی از او حل شود؟ لید مگنت باید چیزی باشد که بهاندازهای ارزشمند است که ارزش پرداخت پول را دارد، ولی شما آن را بهصورت رایگان ارائه میدهید.
۳. ارائهٔ برنامهٔ وفاداری (Loyalty Program)
شما فقط نمیخواهید مشتریان محصولات شما را بخرند، بلکه میخواهید به خرید از شما ادامه بدهند. برندهای تجارت الکترونیک با ایجاد احساس ارزشمند بودن در بهترین مشتریان خود به این هدف میرسند. برای انجام این کار از طریق یک برنامهٔ وفاداری مشتری به آنها پاداشهای ارزشمندی بدهید. برنامهٔ وفاداریای ایجاد کنید که به مشتریان انگیزهای برای خریدهای بیشتر یا هزینه کردن مبلغ بیشتری در هر خرید میدهد. برنامههای وفاداری شکلهای گوناگونی دارند، ولی بهطور کلی بهصورت سیستمی هستند که در آن امتیاز مشتری افزایش مییابد و این امتیازها قدرت خرید بیشتری به او میدهد.
در برنامهٔ وفاداری میتوانید برای انجام کارهایی بهجز خرید نیز به مشتریان پاداش بدهید، کارهایی مانند نوشتن نقد و بررسی محصول، به اشتراک گذاشتن صفحات و مطالب شما و ارسال عکس و … . برنامه وفاداری الوپیک را در زیر میبینید.
۴. جایزه بدهید
مردم عاشق چیزهای رایگان هستند. با دادن جایزه کاری کنید که مردم درمورد برند شما صحبت کنند. تبلیغ جایزهها روی وبسایت و رسانههای اجتماعی، برند شما را درمعرض دید افراد بیشتری قرار میدهد و فروش شما یا لیست ایمیل شما را طولانیتر میکند. بامیلو با چنین کمپینی که در زیر میبینید مشتریان جدیدی را برای خود ایجاد کرد.
۵. برگزاری مسابقه
برگزاری مسابقههای اینستاگرام و تلگرام (یا مسابقاتی که در هر شبکهٔ اجتماعی یا کانال دیگری برگزار میکنید) یکی از بهترین روشهایی است که برندهای تجارت الکترونیک یا فروشگاههای آنلاین با استفاده از آن میتوانند کاربران بیشتری را از برند خود آگاه کنند، جامعهای تشکیل بدهند، ترافیک و میزان بازدیدکنندگان وبسایت خود را بالا ببرند و فروش خود را افزایش دهند.
بهترین شیوههای برگزاری مسابقات در رسانههای اجتماعی عبارتاند از:
- ایجاد هشتگی خاص برای مسابقه؛
- ایجاد تصویر یا ویدئویی برای اعلام برگزاری مسابقه؛
- ایجاد پستهای نمونهای که الهامبخش کاربران باشد؛
- بهدست آوردن حقوق قانونی لازم برای استفاده مجدد از محتوای تولیدشده توسط کاربران (UGC)؛
- نمایش پستهای برگزیده در یک گالری در وبسایت و کانالهای اجتماعی خود؛
- پایبندیبه قوانین آن شبکه و انتشار سیاستهای مسابقه
۶. ایجاد چالش
زمانیکه درمورد این مقاله تحقیق میکردم با تاکتیکی سرگرمکننده برخورد کردم و متوجه شدم که این تاکتیک، یعنی ایجاد چالش، ایدهای قدرتمند است. کسانی که در این چالش شرکت میکنند، همگی انگیزهٔ مشترکی دارند. آنها از ایدههای شما استقبال میکنند، احتمالا محتوای شما را به اشتراک میگذارند و ممکن است از محصولات شما خرید کنند، یا دستکم خاطرهای بهیادماندنی و شخصی از برند شما کسب کنند. چالشهایی مثل #نه_به_… که موارد زیادی را خودتان دیدهاید.
۷. فروش متقابل (Cross-Sell)
مطلبی در بلاگ SEMRush به شکل هوشمندانهای توصیه میکند که برای افزایش فروش اینترنتی، روی فروش متقابل محصولات خود تمرکز کنیم. به عنوان مثال وقتی مشتری از شما گوشی تلفن همراهی خریده است، به او پیشنهاد دهید که محافظ صفحهٔ نمایش یا قاب گوشی را نیز خریداری کند. پیدا کردن چنین فرصتهای کاربردی هنر شماست.
۸. بیشفروشی (Up-Sell)
بیش فروشی نیز یکی دیگر از روش های افزایش فروش اینترنتی موثر است. بهگفتهٔ Econsultancy این روش ۲۰ برابر بیشتر از فروش متقابل مؤثر است. معمولاً خریداران نمیدانند که کالای برتری نیز وجود دارد. در این روش شما به مشتری که پیش یا پس از یک خرید موفق پیشنهاد یک خرید بهتر و گرانتر را میهید چرا که در این حین، احتمال خرید محصول برتر بعدی مشتریان بالاتر میرود. پس فروشگاه خود را برای بیشفروشی آماده کنید و موارد زیر را در ذهن داشته باشید:
- محصول پیشنهادی باید با نیازهای اصلی مشتری مطابقت داشته باشد.
- حساسیت به قیمت باید اهمیت زیادی داشته باشد، بنابراین درمورد مزیتهای امکانات بیشتر کالای پیشنهادی بهطور واضح توضیح بدهید.
۹. نمایش پرفروشترین محصولات
اگر از یک میزبان مخصوص سرو غذا در هتل بپرسید که غذای محبوب آنها چیست، احتمالا به شما پاسخ میدهد: «محبوبترین پاستای ما … است» یا «اگر خیلی گرسنه باشید، باید بگویم که همه واقعا عاشق … ما هستند» یا چیزی شبیه این. غذای پیشنهادی او غذای شناختهشده و معروف آنهاست، یا غذایی است که بهراحتی آماده میشود یا بیشتر از غذاهای دیگر برای آنها سودآور است. بسیاری از رستورانها با مشخص کردن محبوبترین غذاهای خود در منوی رستوران شما را از پرسیدن چنین سؤالهایی بینیاز میکنند. شرکتهای تجارت الکترونیک نیز میتوانند همینطور عمل کنند.
این طبیعت انسان است که دنبالهروی جمع باشد. خریداران نیز از راهنمایی استقبال میکنند. پرفروشترین محصولات یا پرفروشهای محصولات در هر دستهبندی را به آنها نشان بدهید. با این کار سردرگمی آنها را کاهش داده و فروش خود را افزایش میدهید.
۱۰. ایجاد دستیاران تعاملی
برای خریداران ارزشمند است که فروشگاههای اینترنتی برای کمک به اتخاذ تصمیمهای آگاهانهتر، اطلاعات و توصیههایی را به آنها ارائه بدهند. در وبسایت خود از مجموعهٔ گستردهای از ابزارهای تعاملی میتوانید استفاده کنید. این ابزارها مانند ابزارهای ارتباط با مشتریان یا ربات سخنگو (ChatBot) یا سیستمهای پیشنهادگر (Recommendation Engine) استفاده کنید. این ابزارها به شما امکان میدهد که مجموعهای از سؤالات را از مشتری بپرسید و براساس پاسخهای مشتری توصیههایی را به او ارائه بدهید، درست مانند کاری که فروشنده میتواند برای کمک به او انجام دهد. فروشگاه آنلاین عینک لوناتو بر اساس سبک چهره مشتریان، پیشنهاد محصولات خود را شخصیسازی میکند.
ابزارهای آنلاین به مشتریان بالقوه و مشتریان پیشین کمک میکنند تا اولویتها و ترجیحات خود را مشخص کنند و علاوهبر آن به شما نیز کمک میکنند که دادههای مفیدی را جمعآوری کنید، دادههایی که میتواند موجب فروش در همان زمان یا بعدا و در زمانی شود که این دادهها برای شخصیسازی ارتباطات بعدی شما مورد استفاده قرار گرفتهاند.
ایجاد چت زنده (Live Chat) با کاربران نیز بسیار احتمال خرید را ارتقا میدهد.
۱۱. ساخت ویدئوهای نمایشی
بدون شک نمایش تصاویر به فروش محصولات کمک میکند، ولی استفاده از تصاویر روشی معمولی و عادی است. شما میتوانید فروش محصولات جدید، ویژه یا محبوب خود را با تولید ویدئوهای تبلیغاتی یا ویدئوهای کوتاهی که به بررسی محصول میپردازند، افزایش دهید.
این ایده را فقط برای چند مورد از محصولات خود امتحان کنید و اثر آن را بسنجید تا متوجه شوید که آیا سرمایهگذاری روی تولید ویدئو بازدهی دارد یا خیر. اگر متوجه شدید که نمایش ویدئو موجب افزایش فروش میشود، میتوانید این برنامه را با تولید ویدئوهای بیشتر گسترش دهید و روشهای مختلف تولید ویدئو و انواع مختلف ویدئو را امتحان کنید.دیجیکالا همانطور که میدانید برای بسیاری از محصولات دیجیتال خود ویدئوهای بسیار جذابی تولید میکند.
۱۲. ریسک مشتری را کم کنید
صفحهٔ اصلی وبسایت شما باید دارای «کاهندههای ریسک» باشد، یعنی اعلانهایی که به برطرف کردنِ اعتراضها و شکایتها کمک کرده و آرامشخاطر بیشتری به خریداران میدهند، مانند:
- ارسال رایگان
- تحویل سریع
- تضمین بازگشت پول
- امکان مرجوعی کالا بهصورت رایگان (Free Returns)
- امنیت تراکنشهای مالی
ولی بسیاری از بازدیدکنندگان مستقیما وارد صفحات محصولات میشوند و صفحهٔ اصلی وبسایت را نمیبینند. بنابراین باید مهمترین پیامهای کاهش ریسک در دستکم یک مکان مشخص در صفحات محصولات نیز نمایش داده شود. برخی از کاهندههای ریسکی که معمولاً بین فروشگاههای ایرانی مرسوم است چنین مواردی است که در تصویر زیر که مربوط است به یک فروشگاه آرایشی میبینید.
۱۳. ارائه نقد و بررسی، نظرات، امتیازات و…
نمیتوانم بگویم که استفاده از بخشی برای نقد و بررسی کاربران، ایدهٔ خوبی برای برای افزایش فروش است یا حذف آن ایدهٔ بدی است. هر دو گفته درست است و احتمالا باید بگویم که بهلطف دیجیکالا، خریداران انتظار دارند که نقد و بررسی کاربران دیگر را مشاهده کنند. سیستمهای استاندارد نقدوبررسی محصولات تجارت الکترونیک مفید هستند، ولی سیستمهایی که شامل عکس یا ویدئوهایی هستند که داستانهای مشتریان را زیباتر میکنند، جذابتر هستند. مثلاً تصویر یک خریدار که نظرش را درباره محصول میگوید بسیار به ایجاد حس اعتماد کمک میکند.
۱۴. نمایش نشانهای اعتماد
مشتریان معمولا وقتی درمورد امنیت پرداخت خود نگرانیهای داشته باشند، فرآیند خرید را نیمهکاره رها میکنند. با نمایش یک یا چند نشان میتوانید مشتریان را متقاعد کنید که این فرآیند ایمن و مطمئن است. نشانهای اعتماد در کشور ما نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد)، نشان ساماندهی اداره رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد، نشان اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی یا لوگوی بانکی که درگاه پرداختش را به شما داده است. اگر هم از درگاههای واسط پرداخت استفاده میکنید نماد پرداخت امن آنها نیز موجود است.
۱۵. نمایش محتوای تولیدشده توسط کاربر
نمایش عکسهای گرفتهشده توسط کاربران روش بسیار خوبی برای ایجاد تأیید اجتماعی (Social Proof) است. زیرا مشتریان احتمالی مشاهده میکنند که محصولات شما بهطور منظم توسط افرادی درست مثل خود آنها خریداری میشود و راحتتر میتوانند کاری را انجام دهند که دیگران نیز انجام میدهند.به روشهای مختلفی میتوان محتوای تولید شده توسط کاربر (UGC) را جمعآوری و استفاده کرد. فروشگاه مدیسه عکسها را ازطریق یک هشتگ اینستاگرام جمعآوری کرده و آنها را در یک گالری در صفحهٔ اصلی وبسایت خود نمایش میدهد.
۱۶. نمایش لایتباکس در زمان خروج کاربر
برای جذب بازدیدکنندگان در آستانهٔ خروج از وبسایتتان، پاپآپی را به سایت خود اضافه کنید که در زمان خروج کاربران نمایش داده میشود. یعنی زمانی که موس کاربر به سمت دکمه ضربدر خروج میرود این پاپآپ باز شود. با ارائهٔ راهنمای رایگان، تخفیف یا مشوق دیگری که متناسب با برند شماست، به کاربران دلیلی برای پیوستن به لیست ایمیل خود بدهید.
۱۷. ارسال ایمیلهای ترک سبدخرید
پلتفرمهای اتوماسیون و خودکارسازی بازاریابی به شما امکان میدهند که ایمیلهایی سفارشی را برای خریدارانی ارسال کنید که سبدخرید خود را ترک کردهاند. اگر مشتری وارد سیستم شده و سبدخرید خود را بدون تکمیل فرآیند خرید رها کرده است، میتوانید ایمیلهایی سفارشی با تصاویری از اقلام موجود در سبدخرید را برای او بفرستید. تاکتیکهایی که میتوانید برای ایمیلهای ترک سبدخرید امتحان کنید، عبارتاند از:
- اطلاعات شخصیشان را در ایمیلی که برایشان میزنید بیاورید.
- با فاصله کمی بعد از ترک سبد خرید، ایمیلها را ارسال کنید.
- بیش از یک بار ارسال ایمیل را امتحان کنید.
- از تأییدهای اجتماعی مانند بررسی مشتریان، رتبهبندیها و غیره استفاده کنید.
- گزینههایی مانند اقلام مرتبط را (که امکان موفقیت دارند) ارائه دهید.
۱۸. ارسال ایمیلهای خودکار
مشتریان بالقوه و مشتریان پیشین آدرسهای ایمیل خود را به شما دادهاند. پس شما نیز برای آنها چیزی ارسال کنید، یعنی ایمیل بفرستید. با استفاده از بازاریابی ایمیلی میتوانید پیامهای هدفمند و بهموقعی را در مراحل مختلف چرخهٔ خرید ارسال کنید.
ناداو داکنر (Nadav Dakner) در مطلب فوقالعادهای درمورد استراتژیهای ارسال ایمیل در تجارت الکترونیک، ۶ ایمیل خودکار بالقوهای را که ممکن است بخواهید علاوهبر یادآوری سبدخرید رهاشده (که قبلا به آن پرداختیم) استفاده کنید، با ما به اشتراک میگذارد:
- مجموعهٔ ایمیلهای خوشامدگویی (Welcome Series)
- پیگیری خرید
- دعوتبه تعامل مجدد
- پیشنهادهای بیشفروشی (Up-Sell)
- اعلانهایی درمورد محتوای آموزشی
- آخرین اطلاعات محصولات و پیشرفتها
۱۹. حمایت از خیریهها
برندهای تجارت الکترونیک نیز میتوانند مانند شرکت کیف و کفش تامز (Toms) عمل کنند. در شرکت تامز «هر خریدی هدفی دارد». این شرکت با هر خریدی که مشتریان انجام میدهد بخشی را به ارسال کیف و کفش به مناطق محروم مصرف میکند و این موضوع خود باعث شهرت و اعتباری برایش شده است. مشتریان نیز رسالت این شرکت را درک میکنند، قدر میدانند و حمایت میکنند. به این ترتیب همه برندهاند.
۲۰. کمپینهای تبلیغاتی در مناسبتهای ویژه
گرچه عید نوروز، تولدها و سالگردها، مناسبتهای معمول هستند، ولی میتوانید با اینها و مناسبتهای ویژه دیگر در تمام طول سال به تبلیغات بپردازید. بسته به آن چیزی که آنلاین میفروشید چندین مناسبت اختصاصی و چندین مناسبت عمومی وجود دارد که فرصتهای خوبی برای تبلیغات و برگزاری کمپین است. اعیاد خاص ما ایرانیها، جامجهانی یا دربیها، مناسبتهای ملی و مذهبی و… از این دست مناسبتها هستند. به عنوان مثال چندین سال است که دیجیکالا در شب یلدا کمپین فروش ویژه خود را برگزار میکند
۲۱. تبدیل مشتریان به نیروی فروش
بازاریابی با افراد تأثیرگذار (Influencer Marketing) شکلهایی فراتر از صرفاً استفاده از سلبریتیها و پرداخت مبالغی به چهرههای محبوب اینستاگرام برای ذکر نام محصولات شما دارد. یکی از استراتژیهای هوشمندانه برای برندهای تجارت الکترونیک، ایجاد یک شبکهٔ همکاری در فروش (Affiliate Network) از افراد تأثیرگذار تخصصی (Niche Influencer کسانی که فالوئرهای آنچنان زیادی ندارند اما در حوزهای خاص متمرکز هستند و تخصصی کار میکنند.) است. همکاری در فروش را پیشتر در مطلب تبلیغات آنلاین چیست این طور توضیح دادیم که به معنای ایجاد مشارکت در سود است با کسی که محصول شما را به دیگران معرفی کرده و آن معرفی منجر به خرید میگردد. برنامهٔ همکاری فروش شما میتواند انگیزههای مالی باشد و یا:
- فرصتهای تبلیغاتی بیشتر در وبسایت و صفحات شما در رسانههای اجتماعی؛
- دسترسی به مشتریان بیشتر
- ایجاد برنامهٔ وفاداری برای خود او
همانطور که احتمال زیاد در جریان هستید دیجیکالا به عنوان یکی از پیشگامان فروش آنلاین ایران برنامه همکاری در فروش خود را برای کاربران به وجود آورده است و تبلیغات آن را از طریق پلتفرم تبلیغات آنلاین یکتانت انجام داده است.
۲۲. فرستادن کاربران اینستاگرام به فروشگاه خود
اینستاگرام برای افرادی ساخته شده که عاشق تصاویر هستند. ولی ظاهرا اینستاگرام برای افراد عاشق خرید نیز جذاب است. براساس گزارش اینستاگرام ۶۰٪ کاربران میگویند در این پلتفرم از محصولات و خدمات باخبر میشوند و ۳۰٪ نیز چیزی را که در اینستاگرام یافتهاند، خریدهاند. کلید بازاریابی اینستاگرام، جذب کاربران و هدایت آنها به وبسایت خود است. ولی چگونه باید این کار را انجام دهیم؟ دانستن شیوه صحیح نوشتن کپشن اینستاگرام میداند در این زمینه بسیار موثر باشد. (چنانچه تمایل دارید بدانید که کپشن یعنی چه مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد میکنیم)
- برگزاری رقابتها
- نمایش تصاویری از مشتریانی که از محصولات شما استفاده کردهاند (که به آن محتوای تولیدشده توسط کاربر نیز گفته میشود)
- بادقت انتخاب کردن صفحهای جذاب در وبسایت خود و لینک دادن به آن در قسمت بیوگرافی اینستاگرام. این تنها لینکی است که میتوانید در این شبکه نمایش دهید.
۲۳. تبلیغ فروشگاه اینترنتی از راههای گوناگون
در عصر امروز برای تبلیغ فروشگاه اینترنتی باید از روشهای نوین برای بازاریابی کسبوکارتان مطلع باشید تا بتوانید در این مسیر هدفمند گام بردارید. در ادامه چند روش تبلیغاتی که مناسب برای فروشگاههای اینترنتی است آورده شده است:
- تبلیغ در گوگل ادز (Google Ads): دیده شدن در نتایج اولیه جستجوی گوگل، شانس شما را برای کلیک و دریافت لید بیشتر افزایش میدهد. آژانس فرست ادز به شما کمک میکند با انتخاب کلمات کلیدی مناسب به بهترین شکل تبلیغ فروشگاه اینترنتی خود را در گوگل انجام دهید.
- تبلیغات کلیکی (Pay Per Click-PPC): در این تبلیغات شما به ازای هر کلیکی که روی تبلیغ شما انجام شود، هزینه پرداخت میکنید. تبلیغات کلیکی در انواع بنری ثابت و متحرک، همسان و ریتارگتینگ وجود دارد که بسته به اهداف خود میتوانید برای تبلیغات خود از آنها استفاده کنید. شما میتوانیددر پلتفرم یکتانت و با کمک مشاوران ما، کمپین تبلیغات کلیکی خود را بسازید.
- بازاریابی پیامکی: اگر به دنبال کاهش هزینهها در تبلیغات هستید، این روش بسیار مناسب است. شما میتوانید پیامهایی در قالب فروش ویژه، تخفیفات و … بصورت پیامکی برای افراد ارسال کنید. شما از طریق پنل اس ام اس نجوا میتوانید با امکانات ویژهای تبلیغات پیامکی داشته باشید.
- رپورتاژ آگهی: ثبت رپورتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری یک از بهترین ابزارها برای بازاریابی محتوایی کسب و کار شماست. فارغ از هدفتان برای انتشار رپورتاژآگهی، شما با یک تیر چند نشان میزنید. علاوه بر آن که محتوای شما به دست مخاطبان بالقوهتان میرسد، باعث بهبود سئو سایت شده و جایگاه شما در نتایج موتور جستجو نیز بهبود پیدا میکند. پلتفرم تریبون به شما کمک میکند در پرمخاطبترین سایتها رپورتاژ خود را نشر دهید.
۲۴. افزایش گزینههای ارسال محصول
چه کسی دوست دارد هفتهها برای دریافت محصول خود منتظر بماند؟ حتی بدتر از آن، چه کسی دوست دارد از زمان دریافت کالای خود بیخبر باشد؟ این سؤالهایی است که پاسخ آنها کاملا واضح است: هیچ کس.
با قابلپیشبینی بودن، اختصاصی بودن، شفافیت، ارائهٔ جزئیات و اطلاعات دقیق و مهمتر از همه، امکان انتخابهای مختلف مشتریان بیشتری را راضی کنید. برای این منظور باید موارد زیر را درنظر داشته باشید:
- ارائهٔ گزینههای ارسال محصول که مشتری خودش انتخاب کند
- امکان پیگیری ارسال محصول
- اطلاعات دقیقی درمورد هزینههای حمل و نقل
- ارائهٔ مشوّقهای ارسال رایگان و سریع
به دلیل هزینهبر بودن و دشواری تامین زیرساختهای حرفهای لجستیک، اگر شما بتوانید در این حوزه خوب عمل کنید بسیار موفقتر از دیگران خواهید بود و شاهد افزایش فروش سایت فروشگاهی خود خواهید بود.
امیدواریم با استفاده از راه های افزایش فروش اینترنتی مطرح شده، بتوانید فروش آنلاین سایت فروشگاهی خود را افزایش دهید و نتایج شگفتانگیزی برای شما داشته باشد. اگر روشی را امتحان کردهاید که برای شما بسیار نتیجهبخش بوده است، خوشحال میشویم در بخش دیدگاهها با ما و خوانندگان در میان گذارید.
دیدگاه خود را بنویسید