لیست بهترین سایت های فریلنسری خارجی و ایرانی (1400)

در سال ‌های اخیر پروژه‌ های فریلنسری بسیار رونق پیدا کرده ‌اند. افراد می ‌توانند از داخل یک کشور یا شهر دور افتاده برای شرکت ‌های بزرگ کار کنند و از آن‌ ها دستمزد بگیرند. فریلنسری به معنی این است که پروژه‌ های مشخصی را از راه دور دریافت کرده و با انجام صحیح آن پروژه ‌ها، از سایت های فریلنسری درآمد کسب کنید.

خوشبختانه امکان انجام این کار در کشورمان نیز از طریق بهترین سایت های فریلنسر ایرانی انجام می ‌شود. در این مطلب لیستی از بهترین سایت های فریلنسری خارجی و ایرانی را در اختیار شما می‌ گذاریم تا اگر به دورکاری علاقمند هستید، بتوانید پروژه‌ های مورد علاقه خود را از آن ‌ها دریافت کنید. پس با هم به بررسی این لیست می‌ پردازیم:

بهترین سایت‌ های فریلنسری خارجی

قبلا درباره شغل فریلنسری و فریلنسر سایت گفتیم. اگر شما به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید یا به هر طریقی بتوانید با پروژه ‌های خارجی ارتباط برقرار کنید، با فعالیت در سایت‌ های دور کاری خارجی (سایت های فریلنسری خارجی)، درآمد های دلاری و یوروریی خواهید داشت. طبیعی است که با کاهش ارزش ریال، داشتن درآمدهای ارزی، منفعت بیشتری برای شما دارد. به همین خاطر ابتدا به سراغ معرفی بهترین سایت های فریلنسر خارجی برای ایران می ‌رویم تا به‌ صورت مختصر با شیوه کاری آن‌ ها آشنا شویم:

  • سایت فریلنسری Upwork

از نمونه سایت های فریلنسری خارجی می‌توان آپ ‌ورک را بستری برای ارائه بزرگترین پروژه‌ های دورکاری دنیا در نظر گرفت. در این سایت فریلنسرها (افرادی که از راه دور کار می‌کنند) می ‌توانند براساس توانایی‌ ها و مهارت‌ های خود پروژه دریافت کنند. همچنین اخذ پروژه‌ های کوتاه‌ مدت، بلند مدت، سطح تخصصی پروژه‌ ها نیز توسط خود فریلنسر تعیین می‌ شود. اگر از داخل ایران بتوانید با پشتیبانی این سایت ارتباط بگیرید و رزومه خوبی از توانایی‌ هایتان بسازید، به‌راحتی می‌ توانید از طریق این سایت درآمد کسب کنید.  آدرس سایت: «https://www.upwork.com/»

  • درآمد از طریق سایت  فریلنس پارس

  • (www.freelancepars.com)

    فریلنس پارس ، یک سایت فریلنسینگ و دورکاری برای سفارش و انجام پروژه های اینترنتی در ایران است. انواع پروژه ها و نیازهای کاری و شغلی در زمینه های سفارش تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ادیت عکس و فیلم، برنامه نویسی، طراحی سایت، دستیار مجازی، آهنگسازی و ویرایش صوت، معماری، نقشه کشی، مدلسازی و… در این سایت قابل تعریف و اجراست.کارفرمایان، نیازها یا پروژه های خود را در این سایت به صورت رایگان مطرح کرده و متخصصان یا فریلنسرهای سایت، با ارائه پیشنهاد همکاری، پروژه‌ها را انجام داده و تحویل می‌دهند. کارفرما، پس از ثبت پروژه و توافق نهایی با فریلنسر بر سر هزینه و روش انجام کار، هزینه پروژه را واریز کرده و سایت، مبلغ را نزد خود نگه می‌دارد. پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، تایید و رضایت او، مبلغ برای فریلنسر آزاد می‌شود. با این قابلیت که در اصطلاح “پرداخت امن” نامیده می‌شود، هم کارفرما از انجام پروژه خود اطمینان دارد و هم فریلنسر از واریزی مبلغ توسط کارفرما.

مراحل ثبت نام و عضویت در سایت فریلنس پارس

1-در سایت به عنوان فریلنسر ثبت نام کنید و ایمیل و شماره موبایل خود را تایید کنید.

www.freelancepars.com

2- سپس پروفایل خود را کامل کنید و مهارت‌ها، سابقه تحصیلی، شغلی و… را بنویسید.

3- اگر نمونه کارهای مناسبی دارید، در سایت آپلود کنید.

4- وارد قسمت پروژه های سایت شده، پروژه های مد نظر و مرتبط با مهارت ها و توانایی های خود را پیدا کنید و آن‌هایی که از نظر زمانی و هزینه، مایل به انجام آن‌ها هستید را ثبت پیشنهاد زده و مبلغ پیشنهادی، زمان و توضیحات لازم را برای کارفرما بنویسید.

  • سایت فریلنسری FlexJobs

سایت دور کار فلکس ‌جاب نیز دیگر بستر مناسب برای یافتن مشاغل ریموت (دورکاری) و پاره‌ وقت است که با ثبت ‌نام در آن می ‌توانید پرو‌ژه‌ های خوبی دریافت کنید. لازم به ذکر است که تمام کارهای فریلنسری این سایت، به ‌صورتی کاملاً طبقه ‌بندی شده و مرتب در دسترس دورکاران قرار می‌ گیرند. اما برای اخذ برخی از مشاغل که بازار کاری خوبی دارند، باید هزینه اولیه اخذ این مشاغل به فلکس‌ جاب پرداخت شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می ‌توانید به بخش راهنمای سایت فلکس ‌جاب (سایت های فریلنسری) مراجعه کنید.

  • سایت فریلنسری SolidGigs

سالید‌گیگ سایت دیگری از سایت های فریلنسری خارجی است که می ‌تواند در سریع ‌ترین زمان ممکن شما را به پروژه‌های موردنظرتان برساند. بعضاً پیش می‌آید که فریلنسرها وقت زیادی را برای پیدا کردن پروژ‌های موردنظر خود صرف می‌کنند؛ گاهی این جستجو چنان آنان را خسته می‌کند که دیگر نایی برای انجام پروژه ندارند. اما در این سایت هر پروژه‌ای که به صورت یک هفته ‌ای در آن قرار می‌گیرد، برای انجام به شما ارسال می ‌شود.

شما تنها با تکمیل کردن اطلاعات کاربری و مهارتی خود می ‌توانید پروژه‌ های متناسب را دریافت کنید. البته برای فعالیت در این سایت باید مبلغ اولیه دو دلار پرداخت شود.  آدرس سایت: «https://members.solidgigs.com/»

  • سایت فریلنسری Fiverr

فایور نیز یکی از قدیمی ‌ترین سایت های فریلنسری خارجی است که در آن دورکارها می‌ توانند مبلغ پیشنهادی خود را اعلام کنند. جالب است بدانید که در این سایت حتی می ‌توانید پروژه ‌های ساده ‌ای با مبلغ «5 دلار» دریافت کنید. دستمزد پروژه‌ های حرفه ‌ای بالاتر خواهد بود. اما اخذ پروژه‌های ساده از سایت فایور، می‌تواند تجربه خوبی برای شما ایجاد کند تا با دنیای فریلنسری خارجی‌ آشنا شوید.  آدرس سایت: «https://www.fiverr.com/»

  • شبکه فریلنسری LinkedIn

قطعاً لینکدین را می ‌توان حرفه‌ای ‌ترین شبکه اجتماعی کسب ‌و کار دانست که در آن می ‌توان پروژه ‌های کوچک و بزرگ دورکاری را اخذ کرد و آن را جز بهترین سایت های فریلنسری حساب کرد. همچنین افراد می‌ توانند یا مشاهده پُست کاری سایر کاربران، با شیوه کارهای فریلنسری آشنا شوند. بیشتر فعالیت ‌های شغلی در لینکدین، تمام وقت هستند، اما فعالیت‌ های پاره ‌وقت را نیز می ‌توان در بین آن‌ ها پیدا کرد. آدرس این رسانه اجتماعی: «https://www.linkedin.com»

پنج مورد از بهترین سایت های فریلنسر جهانی را به شما معرفی کردیم. شیوه کار در بیشتر سایت‌ های دور کاری خارجی شبیه به هم است. یعنی اگر شما یاد بگیرید با یک سایت فریلنسری خارجی ارتباط برقرار کنید و از آن پروژه بگیرید، همین کار را می ‌توانید با تغییرات جزئی در مورد سایر سایت‌ ها انجام دهید. حالا به سراغ معرفی بهترین سایت فریلنسری ایرانی می‌رویم:

شغلی که انتخاب میکنیم تاثیر مستقیم بر سبک زندگی ما دارد. با یک بررسی ساده میتوانیم به نتایج قابل توجهی برسیم. اگر انتخاب شغل صرفا برای کسب درآمد باشد، با توجه به هدف که همان کسب پول بیشتر است، ممکن است به هر فعالیتی دست بزنیم و برایمان مهم نباشد که چه تاثیراتی روی خودمان یا دیگران دارد.  که در مقاله ” ایده کسب و کار” چند ایده براتون اوردیم که حتما مطالعه کنید.

تا اینجای مقاله شما را با سایت های فریلنسری خارجی آشنا کردیم، در ادامه با معرفی سایت فریلنسری ایرانی همراه ما باشید.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

اگر به هر دلیلی، گرفتن پروژه‌ های دور کاری خارجی برایتان سخت است یا علاقه ‌ای به انجام آن ندارید، می ‌توانید روی بهترین سایت های فریلنسری ایرانی حساب کنید. خوشبختانه سایت ‌های دورکاری داخلی خوبی نیز وجود دارد که در حال حاضر پروژه ‌های مناسبی را به دور کارها ارائه می‌کنند. پنج مورد از بهترین سایت های فریلنسر ایرانی به قرار زیر هستند:

  • سایت فریلنسری «پونیشا»

بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در سایت پونیشا فعالیت فریلنسری انجام می ‌دهند. صاحبان این سایت با هدف گردآوری متخصصین امور خاص و دورکاها پلتفرم خود ر ایجاد کرده ‌اند و معتقدند که فریلنسرها می‌ توانند دنیای بهتری برای زندگی خلق کنند. فعالیت‌ های دورکاری از رفت‌ و آمدهای غیرضروری جلوگیری کرده و باعث می‌ شود تا کارفرمایان و دورکارها در اسرع وقت به نتایج کاری مورد نظرشان دست پیدا کنند. پونیشا یکی از بهترین سایت های فریلنسری ایران است.

از جمله پروژه‌ هایی که می‌ توان در پونیشا پیدا کرد، پروژه‌ های برنامه‌ نویسی، طراحی گرافیکی، طراحی اپلیکیشن، نویسندگی، اپراتوری، بازاریابی، مشاوره، حسابداری و …. است. پونیشا یکی از سایت های فریلنسری برنامه نویسی در ایران است. عضویت در پونیشا و اخذ پنج پروژه اول از آن، کاملاً رایگان است.  آدرس سایت: «http://ponisha.ir/»

  • سایت فریلنسری «انجام میدم»

“انجام میدم” یکی از سایت های فریلنسری ایرانی است. فریلنسرهایی که در این سایت فعالیت می ‌کنند، استعداد ها، توانمندی‌ ها و مهارت‌ های خود را در قالب گزینه‌ ای به نام «کاره» در سایت ثبت می‌ کنند و با رعایت اصول قیمت ‌گذاری، برای انجام پروژه ‌های متناسب با توانایی خود، نرخ تعیین می‌کنند. آنگاه کارفرمایان با جستجو در میان گزینه ‌های «کاره»، پیشنهاد کاری خود را برای فریلنسر موردنظرشان ارسال می ‌کنند. عضویت و دریافت اشتراک ماهیانه در سایت «انجام میدم» رایگان است. اما حدود 20 درصد از درآمد فریلنسرها به «انجام میدم» برمی ‌گردد. آدرس سایت: «http://www.anjammidam.com/»

  • سایت فریلنسری «تایپیران»

(سایت های فریلنسری تایپ) سایت های فریلنسر تایپ زیادی در سطح کشور وجود دارند که تایپیران یکی از بهترین این سایت‌ ها است. در این سایت کلیه فعالیت ‌های مبتنی بر تایپ، طراحی اسلاید در پاورپوینت، پروژه‌های Spss، صفحه ‌آرایی، ورود اطلاعات به اکسل، تایپ فایل ‌های صوتی، مقاله ‌نویسی، تحقیق و ….. انجام می ‌شود. تایپیران با استفاده از برگزاری آزمون ‌های آنلاین و دیگر آزمون‌های اعتبارسنجی، بهترین فریلنسرها را شناسایی کرده و همواره در جهت بهتر انجام شدن پروژه ‌ها گام برمی ‌دارد. آدرس سایت: «http://typeiran.com/»

  • سایت فریلنسری «پارسکدرز»

دیگر سایت فریلنسر ایرانی (سایت فریلنسری ایرانی)، پارسکدرز است که با گرو گذاری وجوه کارفرماها، امنیت کاری فریلنسرها را تضمین می‌ کند. این سایت حدود ۱۱ سال است که به صورت حرفه ‌ای فعالیت می ‌کند و در حال حاضر، بالغ بر ۱۰۰ هزار متخصص در آن مشغول به کار هستند.

طراحی وب، گرافیک ‌های دو و سه بعدی، رفع اشکالات درسی، سئو، تایپ، ترجمه و …. از جمله فعالیت‌ هایی هستند که بیشتری تعداد انجام را در پارسکدرز دارند. این سایت نیز مانند دیگر سایت ‌های فریلنسری داخلی، رابط کاربری آسانی دارد و شما با کمی جستجو، می ‌توانید به تمام گزینه‌ های فریلنسری پارسکدرز دسترسی داشته باشید. آدرس سایت: «https://parscoders.com/»

  • سایت فریلنسری «کاریشه»

کاریشه یکی از بهترین سایت‌ های فریلنسری ایرانی است که در آن کلیه خدمات و فعالیت‌ ها بر روی پروژه‌ های تایپ و ترجمه، برنامه نویسی، بازاریابی، ساختمان، تعمیرات، موسیقی، گرافیک و …. انجام می ‌شود. کاریشه رابط کاربری راحتی دارد و با ارائه ‌ی اپلیکیشن تحت موبایل خود، کار فریلنسرها را بیشتر از پیش راحت کرده است. در این سایت هر فریلنسر می ‌تواند مهارت‌ ها و نمونه ‌کارهای خود را ثبت کند تا بسته به مقدار توانایی ‌اش، به او پروژه سپرده شود.آدرس سایت: «http://www.karishe.com/»

سایت‌ هایی که معرفی کردیم، جزو بهترین سایت های فریلنسر ایرانی بودند. البته به غیر از این موارد، سایت ‌های معتبر دیگری نیز در ایران وجود دارند که از جمله آن‌ ها می‌توان سایت ای ‌استخدام، ورکفا، دورکار،‌گودکو، سان‌تایپ، پارس ‌فریلنسر و منکارتو را نام برد.

شرایط دورکاری در سایت‌ های خارجی چگونه است؟

برای دریافت پروژه از بهترین سایت فریلنسر خارجی، باید رزومه مرتب و قابل قبولی را ارائه دهید. این سایت ‌ها بر ارزش کپی ‌رایتینگ بسیار تأکید دارند و اگر متوجه شوند که کار شما کپی ‌برداری است، از دادن پروژه به شما خودداری خواهند کرد. با توجه به تحریم بودن بانک ‌های ایرانی، در صورت انجام کار، دستمزد خود از چنین سایت ‌هایی را می ‌توانید از راه‌ های زیر دریافت کنید:

  • از طریق ویزا کارت (VisaCard)
  • از طریق مستر کارت (MasterCard)
  • از طریق حساب بین‌المللی پی‌پال (PayPal)
  • از طریق کیف‌پول‌ الکترونیکی ارزهای دیجیتال مانند «بیت‌کوین» و «اتریوم»

گاهی برای فعالیت در سایت‌ های فریلنسری خارجی، باید آی ‌پی خود را تغییر دهید، البته برخی از سایت‌ ها هستند که با آی ‌پی ایران هم می ‌توان در آن‌ ها فعالیت کرد. توصیه می ‌شود که برای کار در هر سایت خارجی، حتماً در قسمت راهنمای آن سایت‌ ها، کلیه قوانین را مطالعه کنید تا بعد ها بخاطر نا آگاهی از یک گزینه، زحمات و وقت ارزشمند شما به هدر نرود.

شرایط دور کاری در سایت‌ های ایرانی چگونه است؟

شرایط دور کاری در سایت‌های ایرانی بسیار راحت ‌تر از کار در سایت ‌های خارجی است. اما این دلیل نمی ‌شود که رزومه ‌ای نامرتب برای سایت ‌های فریلنسری ایرانی ارسال کنید.

خودتان را جای کارفرما ها بگذارید، اگر شما پروژه ‌ای برای واگذاری داشتید، آن را به کدام فریلنسرها می ‌سپردید؟! بنابراین سعی کنید در کار با هر سایتی اعم از ایرانی و خارجی، حتماً کار خود را به خوبی پیگیری کنید و رزومه‌ قابل توجهی ارائه دهید. شما هر توانایی داشته باشید، با معرفی و پرزنت درست آن مهارت، می ‌توانید نظر کارفرما ها را جلب کنید؛ حتی اگر تنها مهارت شما «تایپ کردن» باشد!

معمولاً کمیسون سایت ‌های داخلی برای انجام هر پروژه توسط فریلنسرها، بین ۱۰ تا ۲۰ درصد است. گرفتن اولین پروژه‌ ها در بیشتر سایت ‌های ایرانی رایگان است، اما گرفتن پرژو‌ه‌ های خاص، به ارتقا حساب کاربری و پرداخت هزینه بیشتر توسط فریلنسرها نیاز دارد. سایت‌ های دور کاری ایرانی، دستمزد فریلنسرها را به شماره‌حساب یا شماره کارت آن ها واریز می ‌کنند.

جمع بندی

در این مقاله سعی بر آن شد که بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی را به شما معرفی کنیم . شما می توانید با کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی به درامدهای دلاری دسترسی پیدا کنید. سایت های فریلنسری برنامه نویسی زیادی وجود دارد که شما با توجه به تخصص و مهارت های خود میتوانید بعنوان فریلنسر ایرانی از آنها بهره ببرید.

سایت فریلنسری ایرانی با سایت های فریلنسری خارجی تفاوت چندانی ندارند عمده تفاوت آن را تسلط نسبی به زبان انگلیسی برای کار کردن با سایت های فریلنسری خارجی میتوان عنوان کرد.

editor.2

نویسنده از: ۱۴۰۰/۰۹/۲۴

دیدگاه خود را بنویسید

هفده + هشت =