دومین قدم کسب و کار اینترنتی طراحی و ساخت وب سایت می باشد , شماره کار در منزل اینترنتی و آنلاین برای خودتان راه اندازی کرده باشید باید یک وب سایت برای کسب و کار خود را اندازی کنید .
داشتن وب سایت برای کسب و کار اینترنتی بسیار مهم و ضروری می باشد , که در این بخش به صورت کامل در مورد دومین قدم کسب و کار اینترنتی پرداختیم .
دومین قدم کسب و کار اینترنتی در منزل
دومین قدم کسب و کار اینترنتی طراحی و ساخت سایت است , اما آیا برای طراحی و ساخت یک وبسایت باید کد نویسی و برنامه نویسی بلد باشیم یا اینکه باید طراحی سایت آن را به شرکت ها و افراد برنامه نویس بدهیم ?
خیر اصلا چنین نیست , اصلا نیاز نیست که برای ساخت و طراحی سایت برنامه نویسی و کدنویسی بلد باشید و یا اینکه کار طراحی سایت تان را به شرکتهای برنامه نویس بسپارید , شما خودتان بدون دانش برنامه نویسی و کدنویسی می توانید برای کسب و کار اینترنتی خود وب سایت راه اندازی کنیم بدون آنکه یک خط کدنویسی و برنامه نویسی بلد باشید .
روش های زیادی برای طراحی سایت وجود دارد که در ادامه آنها را به شما معرفی کرده ایم :
روش های ساخت و طراحی وبسایت :
برای طراحی ساخت وبلاگ چندین روش وجود دارد که در ادامه در مورد هرکدام به صورت کامل پرداختهایم.
- طراحی و ساخت سایت با کدنویسی
- طراحی و ساخت سایت بدون کدنویسی
1_طراحی و ساخت وبسایت با کدنویسی :
اگر قصد دارید برای کسب و کار اینترنتی خود یک وب سایت کاملا اختصاصی و حرفهای را اندازی کنید باید علم برنامه نویسی و کدنویسی را کامل بلد باشید در کل باید زبان های برنامه نویسی وب را یاد بگیرید.
با این مدل می توانید وب سایت های کاملا اختصاصی و حرفه ای مثل دیجی کالا, بامیلو, دیوار , شیپور, کافه بازار و… را طراحی کنید.
برای اینکه بتوانید یک وبسایت کاملا تخصصی و حرفه ای برای خودتان راه اندازی کنید باید به زبان های برنامه نویسی وب به صورت کامل تسلط داشته باشید و آنها را یاد بگیرید .
در ابتدا شما باید زبان های html , css , js را به صورت کامل یاد بگیرید بعد به سراغ زبان های اصلی برنامه نویسی وب بروید .
زمانهای برنامه نویسی وب به دو دسته تقسیم می شوند :
۱_ زبان php که بر پایه تحت وب می باشد
۲_ زبان asp که بر پایه تحت ویندوز می باشد
برای یادگیری این زبان های برنامه نویسی شما باید چندین ماه زمان بگذارید و آنها را به صورت کامل یاد بگیرید که ممکن است خیلی زمانبر باشد .
در ابتدای راه اگر میخواهید کسب و کار اینترنتی برای خودتان راه اندازی کنید به هیچ وجه توصیه نمی کنم که وب سایت اختصاصی برای کسب و کارتان راه اندازی کنید .
چون اگر خودتان بخواهید راه اندازی کنید ممکن است چندین ماه زمانبر باشد یا اینکه اگر بخواهید به شرکتها و افراد برنامه نویس این کار را بسپارید هزینه بسیار سنگینی را از شما میگیرند.
2_ طراحی و ساخت وبسایت بدون کدنویسی :
شما بدون کدنویسی هم می توانید یک وب سایت کاملا تخصصی و حرفهای برای کسب و کار اینترنتی خود راه اندازی کنید .
برای ساخت و طراحی یک وب سایت بدون کدنویسی می توانید از سایت ساز های مثل وردپرس استفاده کنید که کار با آنها بسیار ساده و راحت می باشد .
شما برای استفاده از این سایت ساز ها اصلا به برنامه نویسی و کدنویسی نیاز ندارید و با آنها می توانید یک وب سایت کاملاً حرفه ای برای خودتان طراحی و راه اندازی کنید .
سایت ساز ها چی هستن ؟
سایت ساز ها به ابزارهایی گفته می شود که امکان ساخت یک وبسایت کاملا حرفه ای و تخصصی را بدون کدنویسی و برنامه نویسی برای شما فراهم می کنند .
هدف از این نوع سایت سازها راحت کردن فرایند طراحی سایت برای کاربران می باشد . شما می توانید با استفاده از سایت ساز ها برای کسب و کار اینترنتی خود یک وب سایت کاملا حرفه ای و تخصصی راه اندازی کنید و سایت تان را به سادگی مدیریت کنید , از معروف ترین و مهم ترین سایت ساز می توانیم به وردپرس اشاره کنیم .
بهترین سایت ساز های رایگان (CMS های رایگان)
در ادامه بهترین و معروف ترین سایت ساز ها را به شما معرفی خواهیم کرد , سایت ساز های بسیار زیادی در اینترنت وجود دارد که مهمترین آنها وردپرس , جوملا و دروپال می باشد .
1_وردپرس یک سایت ساز و نرم افزار تحت وب رایگان است که این قابلیت را به شما می دهد که یک وبسایت کاملا حرفه ای و تخصصی برای کسب و کار آنلاین خود راه اندازی کنید.
وردپرس یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین سایت ساز ها در جهان می باشد که با این سایت ساز می توانید یک وب سایت کاملا حرفه ای و تخصصی برای خودتان به هر شکل و ظاهری که دوست دارید راه اندازی کنید.
کار با این ابزار بسیار ساده و راحت است , شما میتوانید با وردپرس یک وب سایت با تمام امکانات لازم را طراحی و راه اندازی کنیم.
2_ جوملا یکی از معروف ترین سایت ساز ها بعد از وردپرس که می توانید با آن یک وب سایت کاملا حرفه ای و تخصصی با تمام امکانات و کاملا رایگان را اندازی کنید.
3_دروپال سومین سایت ساز مشهور در جهان است .
من توصیه می کنم که اگر میخواهید برای کسب و کار اینترنتی خودتان یک وب سایت راه اندازی کنید از بین تمام سایت ساز ها از وردپرس استفاده کنید چون کار با وردپرس و قابلیت آن نسبت به بقیه سایت ها بیشتر است .
جمع بندی مطلب
دومین قدم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی طراحی وب سایت می باشد . داشتن یک وب سایت در کسب و کار اینترنتی بسیار مهم و ضروری است.
تمام فرایند پولسازی از کسب و کار اینترنتی از طریق وب سایت انجام می شود توصیه می کنم حتما برای کسب و کار اینترنتی خود با وردپرس یک وبسایت کاملا تخصصی راهاندازی کنید .
دیدگاه خود را بنویسید