همکاری با آژانس تبلیغاتی یا فریلنسر تبلیغاتچی؟ کدام برای تبلیغات کسب و کار، بهترین گزینه است؟
اگر کسب و کار خود را راهاندازی کرده باشید، حتما میدانید که با وجود رقیبهای بسیار، برای رسیدن به موفقیت و فروش بیشتر، باید بحث تبلیغات و بازاریابی را جدی بگیرید. مطمئناً بدون داشتن استراتژی تبلیغاتی مناسب نمیتوانید برندینگ مناسب داشته باشید و از رقبای خود پیشی بگیرید. بنابراین هم در بحث دیجیتال مارکتینگ و هم بازاریابی آفلاین، مهم است که بدانید اصول درست تبلیغات چیست و کمپینهای تبلیغاتی خود را به بهترین شکل اجرا کنید.
اما برای تبلیغات، دو راه پیش روی شما قرار دارد؛ همکاری با یک آژانس تبلیغاتی یا یک فریلنسر تبلیغاتچی؟ در این مطلب قصد داریم به مقایسه آژانسهای تبلیغاتی و فریلنسرهای تبلیغاتی بپردازیم. در ادامه مطلب شما را با مزایا و معایب استفاده از خدمات آژانسهای تبلیغاتی، فریلنسرها و مشاورهای تبلیغاتی آشنا میکنیم تا بتوانید بهترین گزینه را برای تبلیغات خود انتخاب کنید.
دیجیتال مارکتینگ، یکی از مهم ترین اصول موفقیت کسب و کار
در گذشته تبلیغات به صورت سنتی و در شکلهای مختلف مانند تبلیغات تلوزیونی، بنرهای تبلیغاتی و تبلیغات چاپی وجود داشت. اما امروزه با افزایش استفاده از اینترنت در بین جوامع و رشد کسب و کارهای اینترنتی، تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ یکی از مهمترین بخشهای بازاریابی محسوب میشود. مطمئناً اگر بدانید بازاریابی چیست، از اهمیت تبلیغات در فضای دیجیتال نیز باخبر هستید. ایجاد کمپینهای تبلیغاتی آنلاین اگر به شکل درستی انجام شود، میتواند مسیر پیشرفت فوقالعادهای برای شما به ارمغان بیاورد. اما موضوع اصلی این است، چگونه میتوانید بازاریابی دیجیتال موفقی داشته باشید؟
البته که استفاده از دیجیتال مارکتینگ به نوع کسب و کار، مخاطبان و خدمات شما مربوط میشود، اما موضوع مورد بحث در این مطلب این است که برای برندینگ مناسب و رسیدن به موفقیت، بهتر است از فریلنسرهای تبلیغاتی کمک بگیرید یا آژانسهای بازاریابی؟ برای رسیدن به جواب این سوال، بیایید در ابتدا کمی با آژانس تبلیغاتی و خدمات آنها آشنا شویم.
خدمات آژانس تبلیغاتی
آژانس تبلیغاتی که ممکن است آن را با نامهای شرکت تبلیغاتی یا آژانس بازاریابی نیز بشناسید، یک سازمان خدماتی است که مسئول ایجاد، برنامهریزی و مدیریت تبلیغات مشتریان خود است. آژانسهای دیجیتال مارکتینگ معمولاً استراتژیهای بازاریابی، برندینگ و تبلیغات فروش را برای مشتری تدوین میکنند. البته بسیاری از شرکتهای تبلیغاتی، فقط بر تبلیغات تمرکز دارند و سایر خدمات بازاریابی را انجام نمیدهند.
آژانسهای تبلیغاتی معمولاً خدمات مربوط به تبلیغات و بازاریابی را در انواع مختلف و به صورت آنلاین و آفلاین ارائه میدهند. برخی از خدمات آژانس تبلیغاتی شامل موارد زیر است:
- جمع آوری اطلاعات درباره محصول
- جمع آوری اطلاعات درباره مشتری و مخاطب (پرسونا)
- طراحی و ایجاد کمپین
- ایجاد تبلیغات براساس تحقیقات انجام شده
- برنامه ریزی برای استراتژی تبلیغات
- انتخاب نوع رسانه و زمان استفاده از تبلیغات
- مدیریت تبلیغات
- طراحی برند
- و…
اکثر آژانسهای تبلیغاتی میتوانند استراتژی تبلیغات را تعیین کنند، تبلیغات بسازند و آن را در رسانههای مورد نظر مانند تلویزیون نشر دهند.
مزایای استفاده از آژانس تبلیغاتی
اما سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که همکاری با آژانسهای تبلیغاتی چه مزایا و معایبی دارد؟ همانطور که گفتیم، آژانسهای تبلیغاتی طیف گستردهای از خدمات را تحت پوشش خود قرار میدهند. به این ترتیب، تبلیغات و بازاریابی در مدت زمان کوتاهتری و با نتیجه مشخص انجام میشود. علاوه بر اینها امکان استفاده از مشاور تبلیغاتی و داشتن تیم حرفهای و متخصص از ویژگیهای آژانس تبلیغاتی محسوب میشود.
برخی از مزایای همکاری با آژانس تبلیغاتی عبارتند از:
- صرفهجویی در زمان
- داشتن تیمی حرفهای و متخصص در هر حوزه
- امکان تبلیغات و ارائه خدمات برحسب بودجه مورد نظر شما
- تجربه بالای متخصصان
اما استفاده از آژانسهای تبلیغاتی ممکن است عیبهایی نیز داشته باشد. در ادامه مطلب توضیح میدهیم که چرا ممکن است برای برخی کسب و کارها استفاده از آژانس بازاریابی مناسب نباشد.
معایب استفاده از آژانس تبلیغاتی
به صورت کلی این مربوط سیاست کسب و کار شما است که از آژانس تبلیغاتی استفاده کنید یا از فریلنسر تبلیغاتی! اما آژانسهای دیجیتال مارکتینگ در کنار مزایا، ممکن است معایب بسیاری نیز داشته باشند. برخی از بزرگترین معایب استفاده از آژانس تبلیغاتی شامل موارد زیر است:
- نداشتن شناخت کافی از مخاطب و مشتری شما
- آشنا نبودن با خدمات و محصولات شما
- آشنا نبودن با کسب و کار شما
- اولویتبندی در مشتریان (معمولاً مشتریان بزرگتر، برای آنها مهمتر هستند)
- خلاقیت پایین (البته به نوع آژانس بازاریابی مربوط است)
- هزینه بالا
- امکان همکاری همزمان آژانس تبلیغاتی با رقبای شما
با این وجود این مسائل، همانطور که در ابتدای مطلب توضیح دادیم، شما میتوانید خدمات تبلیغات و بازاریابی خود را به یک فریلنسر تبلیغات واگذار کنید. در ادامه مطلب توضیح میدهیم که فریلنسر تبلیغات کیست و همکاری با فریلنسر چه مزایا و معایبی دارد؟
فریلنسر دیجیتال مارکتینگ کیست؟
مشاغل فریلنسری روز به روز درحال پیشرفت هستند و بسیاری از افراد ترجیح میدهند از راه دور کار خود را انجام دهند. در بحث دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات نیز فریلنسری در حال پیشرفت است و روز به روز، محبوبیت بیشتری پیدا میکند.
فریلنسر دیجیتال مارکتینگ (فریلنسر تبلیغات) شخصی است که از مهارتهای خود در بازاریابی دیجیتال و تبلیغات استفاده میکند. شما میتوانید با استخدام یک فریلنسر تبلیغات، از خدمات او برای تبلیغات و پیشرفت کسب و کار خود استفاده کنید. برخی از خدماتی که یک فریلنسر تبلیغاتچی انجام میدهد شامل موارد زیر است:
- تدوین استراتژی بازاریابی و تبلیغات
- تولید محتوا و تبلیغات مناسب
- مدیریت شبکههای اجتماعی
- تحقیق و ایجاد پرسونا مخاطب
- کمک به فروش بیشتر
- مدیریت کمپینهای تبلیغاتی
- برندینگ
- و…
البته هر فریلنسر تبلیغات، ممکن است خدمات منحصر =بهفردی ارائه دهد و همهی موارد بالا را به صورت یکجا انجام ندهد. همچنین ممکن است شما با چند فریلنسر تبلیغات مختلف صحبت کنید و هرکدام سیاست و استراتژی مختص به خود را برای موفقیت شما پیشنهاد کنند. بنابراین این به کسب و کار و فریلنسر بازاریابی شما مربوط است که چه نوع خدماتی را انجام دهد.
مزایای استفاده از فریلنسر تبلیغاتچی
اما چرا بهتر است برای برندینگ و بازاریابی خود از فریلنسر بازاریابی استفاده کنید؟ در ادامه مزیتهای همکاری با فریلنسر تبلیغاتچی را به شما معرفی میکنیم:
- خلاقیت بالای افراد
- استراتژیها و ایدههای جدید برای موفقیت
- صرفه جویی در هزینهها
- سریع انجام شدن کارها
- شناخت بهتر مخاطب در مقایسه با شرکتهای تبلیغاتی
- تعهد بیشتر در کار
- نداشتن زمان کاری مشخص
- مسئولیت کمتر برای کارفرما
- بالاتر بودن کیفیت خدمات فریلنسر نسبت به آژانس تبلیغاتی
- و …
فریلنس پارس به عنوان بهترین سایت برون سپاری پروژه، فریلنسرهای تبلیغاتچی متخصص را کنار هم جمع کرده است و شما میتوانید تبلیغات کسب و کار خود را به آنها بسپارید. برای آشنایی با خدمات و فریلنسرهای متخصص تبلیغات، بهتر است در سایت پونیشا ثبت نام کرده و کارهای بهترین فریلنسرهای تبلیغات را بررسی کنید.
معایب استفاده از فریلنسر تبلیغاتچی
در حالی که روزبهروز به محبوبیت فریلنسر شدن و دورکاری افزوده میشود، استفاده از یک فریلنسر تبلیغات ممکن است عیبهایی نیز داشته باشد که در ادامه آنها را به شما معرفی میکنیم.
- معمولاً فریلنسرها چند پروژه همزمان را پیش میبرند
- شما کنترل و نظارت کمتری روی کار آنها دارید
- اگر فریلنسر به درستی استخدام نشود ممکن است مناسب کسب و کار شما نباشد
درآمد از طریق سایت فریلنس پارس
فریلنس پارس ، یک سایت فریلنسینگ و دورکاری برای سفارش و انجام پروژه های اینترنتی در ایران است. انواع پروژه ها و نیازهای کاری و شغلی در زمینه های سفارش تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ادیت عکس و فیلم، برنامه نویسی، طراحی سایت، دستیار مجازی، آهنگسازی و ویرایش صوت، معماری، نقشه کشی، مدلسازی و… در این سایت قابل تعریف و اجراست.کارفرمایان، نیازها یا پروژه های خود را در این سایت به صورت رایگان مطرح کرده و متخصصان یا فریلنسرهای سایت، با ارائه پیشنهاد همکاری، پروژهها را انجام داده و تحویل میدهند. کارفرما، پس از ثبت پروژه و توافق نهایی با فریلنسر بر سر هزینه و روش انجام کار، هزینه پروژه را واریز کرده و سایت، مبلغ را نزد خود نگه میدارد. پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، تایید و رضایت او، مبلغ برای فریلنسر آزاد میشود. با این قابلیت که در اصطلاح “پرداخت امن” نامیده میشود، هم کارفرما از انجام پروژه خود اطمینان دارد و هم فریلنسر از واریزی مبلغ توسط کارفرما.
مراحل ثبت نام و عضویت در سایت فریلنس پارس
1-در سایت به عنوان فریلنسر ثبت نام کنید و ایمیل و شماره موبایل خود را تایید کنید.
2- سپس پروفایل خود را کامل کنید و مهارتها، سابقه تحصیلی، شغلی و… را بنویسید.
3- اگر نمونه کارهای مناسبی دارید، در سایت آپلود کنید.
4- وارد قسمت پروژه های سایت شده، پروژه های مد نظر و مرتبط با مهارت ها و توانایی های خود را پیدا کنید و آنهایی که از نظر زمانی و هزینه، مایل به انجام آنها هستید را ثبت پیشنهاد زده و مبلغ پیشنهادی، زمان و توضیحات لازم را برای کارفرما بنویسید.
سخن آخر
در این مطلب توضیح دادیم که برای بازاریابی، استفاده از آژانس تبلیغاتی بهتر است یا استخدام فریلنسر تبلیغاتچی. همانطور که دیدید، مزایا و معایب آژانس تبلیغاتی و فریلنسر بازاریابی را به شما توضیح دادیم. حال انتخاب نهایی با شما است که برای برندینگ، تبلیغات و بازاریابی دیجیتال از کدام استفاده کنید.
دیدگاه خود را بنویسید