وبمستر چیست ؟ وبمستر چه کار هایی را باید انجام دهد؟

در این مطلب قصد دارم به صورت کامل به شما یاد بدم که وبمستر چیست ؟ و یک وبمستر چه کار هایی را باید انجام بدهد . اگر قصد دارید که به یک وبمستر حرفه ای تبدیل بشوید حتما باید نکات زیر را رعایت کنید .

وبمستر چیست ؟

وبمستر به فردی گفته میشود که یک ایده را در فضای اینترنت و مجازی از 0 تا 100 راه اندازی کند تا به درآمد برساند . البته میتوان گفت تمام ایده هایی که یک وبمستر راه اندازی میکند و برای تبدیل آن ایده به پول باید یکسری اقدامات را انجام بدهد . در کل به مدیر یک وبسایت وبمتر گویند .

اگر شما یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کرده اید باید حتما به یک وبمستر حرفه ای تبدیل شوید ,   وبمستر دارای یکسری وظایف است که باید آنها را رعایت کند تا سایت به سمت پیشرفت و موفقیت هدایت شود.

وبمستری چیست ؟

همان طور که میدانید به شغل یک ” کارمند ” , ” کارمندی ” گفته میشود به شغل یک ” وبمستر ”  , ” وبمستری ” گفته میشود .

به طور کلی وبمستری به مجموعه وظایف و کار هایی گفته میشود که یک وبمستر باید در هدف پیشرفت سایت انجام بدهد . میتوان گفت وبمستری فراتر از برنامه نویسی و طراحی سایت میباشد به عنوان مثال اگر شما یک طراح وب باشید با اتمام پروژه کار دیگر تمام شده است .

اما یک وبمستر علاوه بر اینکه خودش میتواند یک وبسایت را راه اندازی کند باید در هدف بهبود رتبه سایت , امنیت سایت و رابط کاربری و… بکوشد .

در شرکت های بزرگ , برنامه ریزی برای موفقیت , توسعه و پیشرفت کشور بر عهده وبمستر میباشد . اما در کسب و کار های اینترنتی پیشرفت یک کسب و کار ,  توسعه وبسایت و… بر عهده وبمستر میباشد .

برای داشتن یک وبسایت و کسب و کار اینترنتی موفق شما باید به یک وبمستر حرفه ای تبدیل شوید برای تبدیل شده به یک webmaster  حرفه ای باید وظایف خود را به خوبی انجام بدهید که در ادامه به در مورد این وظایف بیشتر توضیح داده ایم

2 نکته مهم در وبمستری :

1_یادگیری :  برای تبدیل شدن به یک وبمستر حرفه ای باید کلیه مواردی را که کمک به موفقیت کسب و کار اینترنتی شما میکند را به صورت کامل یادبگبرید . سعی کنید که یک برنامه برای یادگیری خود بچینید و هر روز ساعاتی را برای یادگیری خود اختصاص بدهید .

2_برنامه ریزی : اگر قصد دارید که یک کسب و کار در منزل اینترنتی و آنلاین راه اندازی کنید و آن را به موفقیت برسانید باید به یک webmaster حرفه ای تبدیل شوید که حتما باید برای خودتان برنامه ریزی کنید تا بتوانید وبسایت و کسب و کار اینترنتی خود را در مسیر موفقیت هدایت کنید برنامه ریزی در کسب و کار مهمترین وظفه یک وب  مستر میباشد , پس برای موفقیت وبسایت و کسب و کار خود در جهت توسعه آن برنامه ریزی کنید .

وظایفی که یک وبمستر باید انجام بدهد :

همان طور که گفتیم وب مستر دارای یکسری وظایف است که به طور روزانه و هفتگی باید آنها را انجام بدهد که در ادامه به یکسری از وظایف مهم پرداختیم :

1_برسی وضعیت سرور وبسایت (آپتایم بودن سایت ) : یکی از وظایف مهم وبمستر برسی وضعیت آپتایم بودن وبسایت میباشد .آپتایم بودن سرور یعنی فعال و online بودن سایت اگر سروری off شود تاثیر بسیار بدی بر روی سئو و خود وبسایت میگزارد . به همین دلیل یک وبمستر وظیفه دارد تا آپتایم بودن وبسایت را چک کند .

2_پاسخ گویی و تشکر از بازخورد های کاربران

3_تهیه بانک اطلاعات از کاربران سایت :شما باید اطلاعات کاربرانی که وارد وبسایت شما میشوند را جمع آوری کنید برای اینکار باید از ایمیل مارکتینگ استفاده کنید .

4_برسی عناوین (title) صفحات وبسایت : باید عناوین یک وبسایت را برسی کنید تا در صورت تکراری بودن عناوین سایت آنها را تغییر بدهید .

5_برسی رابط کاربری سایت : رابط کاربری مناسب در سایت باعث ایجاد حس خوب و اعتماد در کاربرانی که وارد وبسایت شما میشوند میشود .

6_ثبت سایت و بالا بردن رتبه سایت در گوگل : یکی دیگر از مهمترین وظایف یک وبمستر سئو و بهینه سازی سایت برای گوگل و دیگر موتور های جستجو میباشد , اگر قرار است به یک وب مستر حرفه ای تبدیل بشوید حتما بحث سئو و بهینه سازی سایت را کامل یادبگیرید , ما در سایت آکادمی سبز در قسمت آموزش سئو به صورت کامل شما را با سئو و بهینه سازی سایت آشنا خواهیم کرد .

7_ارائه مطالب آموزشی , اخبار در بلاگ سایت : تولید محتوای هدفمند یکی از وظایف مهم هر وب مستر میباشد , شما باید برای تولید محتوای سایت خود برنامه ریزی داشته باشید تا بتوانید افراد زیادی را به سایت خود هدایت کنید .

8_ برسی منابع ورود کاربران به سایت 

9_برسی و گسترش کلمه کلیدی که موتور های جستجو را با آن میشناسند : باید هر وبمستر کلمه کلیدی مناسبی را برای وبسایت خود انتخاب کنید و آن ها را گسترش دهد .

10_برسی صفحات سایت(صفحات پربازدید و کم بازدید سایت) : یک وبمستر باید صفحات پربازدید و کم بازدید را شناسایی کند و آن ها را بهبود بخشد .

11_برسی صفحاتی که کاربران با دیدن آن از سایت خارج میشوند : همان طور که گفتیم وظیفه ی یک وبمستر برسی صفحات وبسایت میباشد هر وب مستر باید با google analytics به صورت کامل آشنا باشد , با این ابزار میتوانید صفحاتی که هر کاربر با دیدن آن از سایت شما خارج میشود را مشاهده کنید و آنها را بهبود بخشید .

12_رفع نیاز مخاطبان سایت خود 

13_افزایش بازدید سایت و توسعه آن : بهترین راه برای افزایش بازدید و گسترش سایت تولید محتوا و سئو سایت میباشد .

14_بهبود سرعت بارگزاری سایت 

15_ارائه گذارش از عملکرد سایت 

16_برسی صفحاتی که مدت ها بروز نشدند و بروزرسانی کردن آنها .

17_ارسال محتوا و اطلاعات جدید در سایت 

18_لینک سازی و ریپورتاژ در سایت های با کیفیت 

19_برسی و تبدیل بهبود عملکرد سایت 

و…

علاوه بر این یک وبمستر باید توانایی رقابت با رقبا را داشته باشد .

آیا وبمستری شغل است؟

میتوان گفت وبمستری شغل است و کسی که وبمستر باشد میتواند برای وبسایت های مختلف کار کنم و کسب درآمد داشته باشد . اما نکته بسیار مهمی که و جود دارد این است که وبمستری میتواند برای راه اندازی کسب و کار شخصی خود  باشد . کسی که وبمستری را بلد باشد میتواند وبسایت و یا کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کند و آنها را به درآمد برساند و به این صورت برای خود کسب درآمد کند .

چگونه میتوان از وبمستری کسب درآمد کرد ؟

روش هایی برای کسب درآمد از وبمستری و جود دارد که در ادامه به صورت مختصر در مورد هر کدام توضیح داده ایم :

1_کارمند شوید :

شما در شرکت هایی که به وب مستر نیاز دارند میتوانید به عنوان کارمند استخدام شوید . برای پیدا کردن این شرکت ها در سایت های دیوار , شیپور , سایت های نیازمندی و خود گوگل سرچ و جستجو کنید میتوانید این شرکت ها را پیدا کنید .

2_پروژه ای کار کنید:

شما میتوانید به عنوان یک وب مستر مدیریت سایت های دیگران را بر عهده بگیرید و به صورت پروژه ای کار کنید .

3_مدیریت سایت خود:

شما به عنوان وبمستر میتوانید وبسایت خود را راه اندازی کنید و مدیریت کنید . میتوانید یک وبسایت در حوزه خدمات وبمستری خود راه اندازی کنید و خدمات و حوزه کاری خودتان را به دیگران معرفی کنید

editor.2

نویسنده از: ۱۴۰۰/۰۹/۲۴

دیدگاه خود را بنویسید

نه − پنج =