فریلنس پارس ، یک سایت فریلنسینگ و دورکاری برای سفارش و انجام پروژه های اینترنتی در ایران است. انواع پروژه ها و نیازهای کاری و شغلی در زمینه های سفارش تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ادیت عکس و فیلم، برنامه نویسی، طراحی سایت، دستیار مجازی، آهنگسازی و ویرایش صوت، معماری، نقشه کشی، مدلسازی و… در این سایت قابل تعریف و اجراست.کارفرمایان، نیازها یا پروژه های خود را در این سایت به صورت رایگان مطرح کرده و متخصصان یا فریلنسرهای سایت، با ارائه پیشنهاد همکاری، پروژهها را انجام داده و تحویل میدهند. کارفرما، پس از ثبت پروژه و توافق نهایی با فریلنسر بر سر هزینه و روش انجام کار، هزینه پروژه را واریز کرده و سایت، مبلغ را نزد خود نگه میدارد. پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، تایید و رضایت او، مبلغ برای فریلنسر آزاد میشود. با این قابلیت که در اصطلاح “پرداخت امن” نامیده میشود، هم کارفرما از انجام پروژه خود اطمینان دارد و هم فریلنسر از واریزی مبلغ توسط کارفرما.

وبسایت چیست؟ پاسخی به تازهواردهای دنیای اینترنت
هر کسی که تا الان با اینترنت سر و کار داشته احتمالا اسم سایت را شنیده یا حتی وارد یکی از آنها شده است. با این وجود خیلی از افراد هستند که معنای سایت را نمیدانند. به همین دلیل از خودشان میپرسند وب سایت چیست؟ وبسایت چیز عجیبی نیست و در یک جمله هم میتوانیم بگوییم سایت چیست.
سایت یا وب سایت به یک یا چند صفحۀ مرتبط با هم که حاوی محتواهای متنی، تصویری و ویدئویی هستند گفته میشود. این صفحات معمولاً روی یک هاست و با دامنه یکسان بارگذاری میشوند.
همین صفحهای که شما الان دارید آن را میخوانید یکی از صفحات سایت Portal.ir است. در کل هر بار که شما کلمه یا عبارتی را در اینترنت جستجو میکنید و روی نتایج نمایش داده کلیک میکنید وارد یک سایت شدهاید
انواع سایتها کدامند؟
حالا که فهمیدیم وب سایت چیست، بهتر است بیشتر در مورد کاربردها و انواع سایتها توضیح دهیم. سایتها برای اهداف مختلفی ساخته میشوند و هر کدام مخاطبان خاص خودشان را دارند. برای مثال سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مرجع اطلاعرسانی آزمونهای استخدامی و تحصیلی است و سایت دیگری مانند www.abbasmaroufi.de یک وبسایت شخصی با یادداشتهای گاه و بی گاه نویسنده است و مقاصد تجاری ندارد. با این حساب سایتها میتوانند موضوعات مختلفی داشته باشند، از جمله این موضوعات میشود به سایتهای خبری، پزشکی، آموزشی، شخصی، فروشگاههای اینترنتی و شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک اشاره کرد.
چه کسانی میتوانند سایت داشته باشند؟
هر فردی که روی کرۀ زمین زنده است و نفس میکشد میتواند برای مقاصد تجاری یا حتی برای یادداشتهای شخصی خودش یک سایت داشته باشد. سایتها کاربردهای مختلفی دارند. به همین دلیل هر کسی با توجه به حوزه فعالیتش میتواند یک سایت اینترنتی راهاندازی کند.
مثلا یک شرکت، تولیدی، کارخانه، مرکز درمانی و هر جای دیگری با داشتن یک سایت اینترنتی میتواند خودش را به کاربران فضای مجازی معرفی کند. افراد مختلف یک سایت برای معرفی خودشان درست میکنند تا راحتتر بتوانند پروژه بگیرند یا کاری را پیدا کنند. یک مغازهدار محصولاتش را در سایت قرار میدهد تا مشتریان بیشتر آنها را ببینند. بعضیها هم معلومات و دانستههای خودشان را در سایت به دیگران آموزش میدهند. به همین دلیل است که افراد مختلف به دنبال ساخت سایت هستند و هیچ محدودیتی هم برای این کار وجود ندارد. هر کسی با هر هدفی که دارد میتواند یک سایت اینترنتی بسازد.
اما خواهش میکنم به یک نکته توجه کنید. همۀ ما در قبال محتوایی که تولید میکنیم و چیزهایی که به این جهان زیبای پهناور اضافه میکنیم مسئولیم. پس سعی کنیم قبل از ساختن سایت، هدفمان را مشخص کنیم و ببینیم که به چه چیزی میخواهیم برسیم. در مقالۀ «چرا تولید محتوا در وبسایت اهمیت دارد؟» با اهمیت محتوای سایت و کارایی آن آشنا شوید.
مزایای داشتن سایت برای کسب و کارها چیست؟
دلایل مختلفی وجود دارد که نشان میدهد هر کسب و کاری برای ادمۀ حیات به یک سایت نیاز دارد. یکی از این دلایل این است دنیای تکنولوژی با سرعت 300 کیلومتر در ساعت در حال نفوذ به زندگی مردم و جهان دارد به سمت اینترنتی شدن پیش میرود. همانطور که میدانید علاقه و اعتماد مردم به خریدها و انجام کارها از طریق اینترنت روز به روز در حال بیشتر شدن است، پس چرا شما از این غافله عقب بمانید و کسب و کارتان را وارد دنیای مجازی نکنید؟
برای آنکه با تمام مزایا و اهمیت داشتن سایت آشنا شوید 1 راه دارید: مقالۀ «11 + 1 دلیل آنکه شما به یک وب سایت نیاز دارید!» را حتماً بخوانید.
درآمد از طریق سایت فریلنس پارس
(www.freelancepars.com)
مراحل ثبت نام و عضویت در سایت فریلنس پارس
1-در سایت به عنوان فریلنسر ثبت نام کنید و ایمیل و شماره موبایل خود را تایید کنید.
2- سپس پروفایل خود را کامل کنید و مهارتها، سابقه تحصیلی، شغلی و… را بنویسید.
3- اگر نمونه کارهای مناسبی دارید، در سایت آپلود کنید.
4- وارد قسمت پروژه های سایت شده، پروژه های مد نظر و مرتبط با مهارت ها و توانایی های خود را پیدا کنید و آنهایی که از نظر زمانی و هزینه، مایل به انجام آنها هستید را ثبت پیشنهاد زده و مبلغ پیشنهادی، زمان و توضیحات لازم را برای کارفرما بنویسید.
فرض را بر این میگذاریم که شما از اهمیت داشتن سایت کاملاً آگاه شدهاید و میخواهید یک سایت بسازید. برای سایت ساختن راه و روشهای مختلفی وجود دارد که هر کدام هزینه خاص خودشان دارند. در این بخش دو پیشنهاد برای شما دارم:
- برای آشنایی با روشهای مختلف طراحی سایت مقالۀ «مراحل ساخت و راهاندازی سایت به 3 روش مختلف» را بخوانید.
- برای کسب اطلاعات در مورد هزینههای طراحی سایت «بالاخره هزینه راهاندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟» را بخوانید.
دیدگاه خود را بنویسید