چگونه سایت راه اندازی کنیم تا بتوانیم محصولات و خدمات مان را در اینترنت بفروشم؟ با توجه به افزایش تکنولوژی و پیشرفت اینترنت بسیاری از کسب و کارها به سمت کسب و کارهای اینترنتی کشیده شده اند. افراد برای اینکه بتوانند محصولات و خدماتشان را در اینترنت بفروشند نیاز به سایت دارند.
در زمینه راه اندازی و ساخت سایت این سوال بسیاری از من پرسیده می شود که چگونه سایت راه اندازی کنیم یا چگونه سایت بسازیم ؟ با توجه به اینکه بسیاری از افراد از من میپرسند چگونه سایت راه اندازی کنیم در این مقاله می خواهم راه اندازی سایت را به صورت کامل به شما آموزش بدهم و به شما بگویم که اگر قصد راه اندازی و درست کردن سایت رو دارید از کجا و چگونه باید شروع کنید.
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که بسیاری از افراد مرتکب می شوند این است که فکر می کنند اگر بخواهند سایت راه اندازی کنند حتماً باید زبان های برنامه نویسی تحت وب را یاد بگیرد و بلد باشند در غیر این صورت باید هزینه های سنگینی به شرکت های طراحی سایت افراد برنامه نویس بدهند. در صورتی که اصلا اینطور نیست و شما می توانید با کمترین سرمایه ممکن حتی بدون برنامه نویسی و کدنویسی وب سایت تان را راه اندازی کنید.
ممکن است شما هم به دنبال جواب این سوال باشید که چگونه سایت راه اندازی کنیم ؟ یا اینکه چرا باید سایت راه اندازی کنیم ؟ با توجه به اینکه اکثر کسب و کارهای فیزیکی به سمت کسب و کارهای اینترنتی کشیده شدهاند و یا خیلی از افراد قصد کسب درآمد از اینترنت را دارند برای اینکه بتوانند محصولات و خدماتشان را در اینترنت بفروشند نیاز به سایت دارند. در این مقاله میخواهم مرحله به مرحله به شما نحوه راه اندازی سایت را آموزش بدهم و به شما بگویم که چگونه می توانید سایت راه اندازی کنید.
اگر تا انتهای این مقاله همراه ما باشید مطمئن باشید با کمترین سرمایه ممکن و بدون علم برنامه نویسی و کد نویسی می توانید برای خودتان سایت راه اندازی کنید. پس پیشنهاد میکند تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
چرا و چگونه سایت راه اندازی کنیم ؟
ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که چرا باید سایت راه اندازی کنیم ؟ یا اینکه آیا بدون راه اندازی سایت هم میتوانیم کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم و از طریق شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام محصولات و خدمات آن را بفروشیم یا نه ؟
یکی از اشتباهات رایج که بسیاری از افراد در راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی دچار می شوند این است که به جای راه اندازی سایت به سراغ راه اندازی پیج در اینستاگرام و راه اندازی یک کانال در تلگرام می روند و اصلا به فکر راه اندازی سایت شما نیستند. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید و میخواهید محصولات و خدماتتان را در شبکه های اجتماعی به فروش اید پیشنهاد می کنم در ابتدای را حتماً سایتتان را راه اندازی کنید.
بعد از اینکه سایت تان را اندازی کردید میتوانید به سراغ پیج اینستاگرام و کانال تلگرامی تان بروید. به این نکته توجه کنید که اگر سایت تان را راه اندازی کنید می توانید کاری کنید که مخاطبان و کاربران زیادی به صورت کاملاً رایگان و بدون نیاز به تبلیغات و هزینههای اضافی شما را در اینترنت پیدا کنند. یعنی با راه اندازی سایت اصلاً نیازی نیست که بابت تبلیغات هزینههای سنگینی بدهید. البته در ادامه به شما یاد خواهم داد که چطور و چگونه می توانید بعد از اینکه سایت تان را راه اندازی کردید افراد زیادی را به صورت کاملاً رایگان جذب کسب و کارتان کنید.
چگونه بدون سرمایه سایت طراحی کنیم ؟
خیلی از افراد از من میپرسند که چگونه بدون سرمایه سایت راه اندازی کنیم ؟ همانطور که گفتیم بسیاری از افراد فکر میکنند که اگر بخواهند سایت راهاندازی کنند حتماً به هزینههای سنگینی بابت طراحی سایت شان نیاز دارند. در صورتی که اصلا اینطور نیست! هدف ما از نوشتن مقاله این است که به شما یاد بدهیم با کمترین سرمایه ممکن که در ادامه به شما خواهیم گفت برای راهاندازی سایت تان به چه قدر سرمایه نیاز دارید تا سایتتان را راه اندازی کنید.
حقیقتش این است که اگر بخواهید خودتان سایتتان را اندازی کنید نیاز به سرمایه های سنگین ندارید! شما نهایتا 200 تا 300 هزار تومان می توانید یک سایت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات برای کسب و کارتان را اندازی کنید. تنها هزینهای که برای راه اندازی سایت نیاز دارید هزینه خرید یک هاست و دامین. یعنی شما یک هاست و دامین از شرکت های هاستینگ بخرید و آنها را به هم متصل کنید کار تمام است و شما به صورت کاملاً رایگان می توانید یک سایت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید.
البته اگر نمیدانید که هاست و دامین چیست در ادامه شما را به صورت کامل با هاست و دامین آشنا خواهیم کرد و به شما می گوییم که چگونه بهترین هاست و دامین را برای سایت تان انتخاب کنید.
چگونه بدون برنامه نویسی سایت راه اندازی کنیم ؟
خیلی از افراد فکر می کنند که اگر بخواهند سایت راه اندازی کنند حتماً باید زبان های برنامه نویسی تحت وب را کامل بلد باشند. برای همین یا سایتشان را راه اندازی نمیکنند یا اینکه کار طراحی و ساخت سایتشان را به شرکت های طراحی سایت میسپارند.
اول اینکه اگر شما بخواهید سایت راه اندازی کنید اصلا نیازی به علم برنامه نویسی و کد نویسی ندارید. یعنی شما بدون اینکه کد نویسی و برنامه نویسی بلد باشید می توانید یک وب سایت کاملاً حرفهای با تمام امکانات راه اندازی کنید.
شاید بپرسید که چگونه ممکن است بدون علم برنامه نویسی و کد نویسی سایت راه اندازی کنیم؟ به لطف بزرگ سیستم های مدیریت محتوای رایگان مثل wordpress این امکان فراهم شده است که شما بدون این که نیاز به کدنویسی داشته باشید سایت تان را راه اندازی کنید.
البته علاوه بر وردپرس سایت ها و سیستم های مدیریت محتوای دیگری مثل جوملا، مجنتو، دروپال، ویکس و… وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. اما وردپرس یک سایت کاملا حرفه ای است که با توجه به امکاناتی که در اختیارتان قرار می دهد می توانید سایتتان را همانطور که می خواهید با سلیقه خودتان راه اندازی کنید.
بهترین سایت ساز و سیستم مدیریت محتوا ست که زبان فارسی را کامل پشتیبانی می کند. با استفاده از وردپرس می توانید هر امکاناتی که می خواهید را وب سایت تان اضافه کنید. حالا ممکن است جواب سوال تان را که چگونه سایت راه اندازی کنیم را گرفته باشید. حالا که فهمیدید چگونه سایت را اندازی کنیم پیشنهاد می کنم در ادامه همراه ما باشید تا شما را مرحله به مرحله با راه اندازی و ایجاد سایت آشنا کنیم.
ساخت سایت چگونه است؟
در این بخش می خواهم گام به گام به شما بگویم که ساختن سایت چگونه است. ممکن است فکر کنید که راه اندازی و ساخت سایت کار سخت و دشوار است در صورتی که اگر مرحله به مرحله پیش بروید میتوانید یک وب سایت حرفه ای با توجه به سلیقه خودتان راه اندازی کنید.اگر طبق مراحل زیر پیش بروید میتوانید قدم به قدم سایتتان را خودتان راه اندازی کنید پس همراه ما باشید تا به صورت کامل پاسخ سوالتان را که چگونه سایت راه اندازی کنیم.
مرحله اول: تهیه و خرید دامنه و نشانه اینترنتی
اولین مرحله برای اینکه سایت تان را راه اندازی کنید این است که باید یک نام دامنه یا نشانه اینترنتی برای سایتتان انتخاب و تهیه کنید. شاید بپرسید که دامنه سایت چیست ؟ دامنه همان نشانه اینترنتی سایتتان است که مخاطبان و کاربران تان با استفاده از آن وارد سایت تان می شوند. در اولین قدم باید یک نام اینترنتی یا همان دامنه مناسبی برای سایت تان انتخاب کنید.
در هنگام خرید و ثبت دامنه به این نکته توجه کنید حتماً نامی را برای سایت تان انتخاب کنید که توسط کسی انتخاب نشده باشد. از قبل از اینکه نام دامنه سایتتان را انتخاب کنید حتماً آن را در گوگل جستجو کنید و مطمئن شوید که تا به حال کسی آن را ثبت نکرده است.
در نام دامنه سایتتان سعی کنید از کلمات ساده و راحت استفاده کنید هر چه دامنه سایت تان راحت تر باشد و از کلمات ساده تر استفاده کنید در ذهن کاربران تا باقی می ماند. به هیچ عنوان از نام های مخفف و کوتاه شده در آدرس اینترنتی سایتتان استفاده نکنید. به هیچ عنوان از یکسری کاراکتر هایی مثل -،_ و… در نشانه اینترنتی سایت تان استفاده نکنید.
برای تهیه و خرید نشانه اینترنتی و دامنه سایت تان می توانید از شرکتهای ثبت دامنه و شرکت های هاستینگ استفاده کنید. با توجه به اینکه خیلی از افراد به دنبال انتخاب دامنه مناسب با پسوند مناسب هستند به شما توصیه می کنیم که برای شروع از دامنه ir استفاده کنید. هزینه این دوره ها بسیار پایین است و شما با پرداخت هزینه سالانه نهایتاً 10 هزار تومان یک دامنه مناسب با پسوند ir تهیه کنید.
مرحله دوم: تهیه و خرید هاست مناسب
دومین مرحله در راه اندازی سایت انتخاب و خرید هاست برای سایتتان است. هاست فضایی است که تمام اطلاعات سایتتان در آن ذخیره می شود.
برای اینکه بتوانید سایتتان را با استفاده از سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس راه اندازی کنید شما به هاست با کیفیت نیاز دارید.
انتخاب هاست بسیار مهم است و به شما توصیه می کنیم که حتما از شرکت های هاستینگ معتبر ایرانی هاست های با کیفیتی تهیه کنید.
در راه اندازی و طراحی سایت انتخاب هاست بسیار مهم است برای همین تاکید می کنم حتما از حاصل با کیفیت استفاده کنید. خیلی از دوستان فکر می کنند قیمت بالای هاست نشانه با کیفیت بودنش است. در صورتی که اینطور نیست.
هاست با کیفیت دارای سرعت لود بالا و امنیت بالایی و سایتتان قطع نمی شود. انتخابات با کیفیت علاوه بر اینکه در راه اندازی سایت بسیار مهم است تاثیر بسیار مثبتی روی صفحه سایت تان می گذارد. البته کاربری وارد سایت شوید و ببینید که چقدر سرعت لود بالایی دارد به شما اعتماد می کند.
پس در دومین مرحله در راه اندازی سایت شما باید یک هاست مناسب برای سایتتان انتخاب و تهیه کنید. پیشنهاد می کنیم که هاست و دامنه سایتتان را از یک شرکت هاستینگ تهیه کنید.
اما در هاست تان از یک شرکت دیگر تهیه گردید و دامنه تا نزدیک شرکت دیگر باید هاست و دامنه سایتتان را به هم متصل کنید. و بعد از اینکه هاست و دامنه به هم متصل شدند به سراغ مراحل اصلی راه اندازی سایت میرویم.
مرحله سوم: راه اندازی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا
اگر هاست و دامنه سایت تا تهیه کردید تقریباً کار تمام است. و برای راه اندازی سایت تان تنها کاری که باید انجام دهید این است که با استفاده از سایتها و سیستم های مدیریت محتوا سایت تان را راه اندازی کنید. برای راه اندازی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا در کمتر از ۵ دقیقه می توانید سایتتان را بالا بیاورید و کارتان را شروع کنید.
خیلی از افراد فکر میکنند که طراحی سایت کار بسیار سختی است. در صورتی که اصلا اینطور نیست! اگر کار با سایت ساز ها را یاد بگیرید بدون اینکه علم برنامه نویسی و کد نویسی بلد باشید می توانید به وبسایت های کاملاً حرفهای با سلیقه خودتان راه اندازی کنید.
به لطف بزرگ سیستم های مدیریت محتوا راه اندازی سایت برای تمام افراد کار بسیار ساده و راحتی شده است. تمام افراد در هر شرایطی میتوانند سایت شان را راه اندازی کنند.
بعد از این که هاست و دامنه سایتتان را تهیه کردید با آپلود و نصب وردپرس در کمتر از ۵ دقیقه سایتتان راه اندازی می شود. وردپرس یک مخزن بسیار بزرگ از قالب و افزونه های رایگان و پولی دارد که می توانید هر امکاناتی را که می خواهید با کمترین هزینه ممکن به سایتتان اضافه کنید. به عنوان مثال با استفاده از افزونه و پلاگین ووکامرس می توانید سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید.
با استفاده از قالب های وردپرس میتوانید شکل و شمایل سایت تان را با توجه به سلیقه و نوع کسب و کارتان طراحی کنید. قالب ها و افزونه های وردپرس این امکان را به شما می دهند که بدون اینکه برنامه نویسی و کد نویسی بلد باشید ظاهر سایتتان را طراحی کنید و هر امکاناتی را که می خواهید به سایتتان اضافه کنید. به همین سادگی شما اگر این سه مرحله را طی کنید می توانید سایتتان را راه اندازی کنید.
دیدگاه خود را بنویسید