کسب درآمد از اینترنت | ۱۷ ایده + نقشه مسیر و اشتباهات رایج

قبلا اگر کسی در مورد شغل‌تان سوال می‌کرد و به او می‌گفتید با رایانه و اینترنت کار می‌کنید، احتمالا پیش خودش فکر می‌کرد که کار درست و حسابی ندارید و فقط زمان‌تان را تلف می‌کنید. چراکه در آن‌زمان‌ها یک کار واقعی آن کاری محسوب می‌شد که یا از ساعت ۸ صبح تا ۵ عصر برای انجامش در اداره باشید یا کاری که انسان را وادار به زحمت کشیدن زیاد و عرق ریختن کند.

اما امروز اگر به کسی بگویید که کسب درآمد از اینترنت دارید، احتمالا از شما می‌خواهد دست او را هم بگیرید و برایش توضیح بدهید که چطور وارد دنیای کسب و کارهای اینترنتی شود!

در هر حال، اگر واقعا قصد دارید از اینترنت به درآمد برسید و البته حاضرید برای رسیدن به این خواسته تلاش کنید، همراه من باشید. در این مقاله می‌خواهم هر موضوعی که باید در مورد به درآمد رسیدن از اینترنت یاد بگیرید را به شما آموزش بدهم.

از ایده‌های اینترنتی گرفته تا مسیر به درآمد رساندن کسب و کار آنلاین و حتی اشتباهات رایجی که نباید در مسیر مرتکب شوید.

کسب درآمد از اینترنت، چطور؟

ببینید، روش‌های زیادی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد. به طور کلی هم این روش‌ها به ۲ دسته تقسیم می‌شوند:

روش‌های اول اصولا زودبازده بوده ولی درآمد خیلی کمی دارند. مثلا می‌توانید به کمک راهکارهایی مثل استخراج بیت کوین با رایانه یا فعالیت در سایت‌های کلیکی، از امروز به درآمد برسید! اما این درآمد شاید چیزی کم‌تر از ۲۰ هزار تومان در روز بوده و اصلا جای رشد زیادی هم ندارد.

در مقابل روش‌های دسته دوم دیربازده هستند ولی درآمد و رشد بسیار بالایی دارند. مثلا شاید شما برای راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی و به درآمد رساندنش، نیاز به ۲ تا ۵ ماه زمان داشته باشید، اما بعد از این مدت هم درآمد بالایی خواهید داشت و هم می‌توانید به‌راحتی این درآمد را افزایش بدهید.

همه اینها را گفتم که بگویم: ((در این مقاله خبری از ایده‌های بی‌ارزش دسته اول نیست چراکه به نظر من صرف زمان برای آنها، فقط وقت هدر دادن است.)) پس در ادامه قرار است با هم در مورد مهم‌ترین ایده‌های کسب درآمد از اینترنت صحبت کنیم.

آیا کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه ممکن است؟

ببینید، برای رسیدن به درآمد اینترنتی، به یکی از این ۲ نیازمندید:

  • زمان،
  • سرمایه!

اگر سرمایه کافی داشته باشید، هزینه‌های راه‌اندازی کسب و کار، دریافت مشاوره تخصصی، خدمات مورد نیاز و… را پرداخت کرده و کسب و کار را رشد می‌دهید.

اما اگر بخواهید بدون سرمایه جلو بروید، باید خودتان اقدام به یادگیری جزئیات مختلف کرده و به طور شخصی فعالیت‌های مورد نیاز را روی کسب و کار پیاده کنید. مثلا طراحی سایت یاد بگیرید، برای آن محتوا تولید کنید و… .

سرمایه لازم برای کسب و کار اینترنتی

البته به‌شکل اصولی بهتر است به جای اینکه همه چیز را با سرمایه جلو ببرید، در ابتدا یک هزینه اندک برای یادگیری صرف کنید و خودتان با تخصصی که به دست می‌آورید کسب و کارتان را گسترش بدهید.

بنابراین در جواب سوال باید گفت: بله، کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه مالی ممکن است اما به شرطی که سرمایه زمانی برای آن صرف کنید.

چه راه هایی برای کسب درآمد آسان از اینترنت وجود دارد؟

خب تا اینجا متوجه شدیم که کلا ۲ دسته راهکار کوتاه و بلندمدت برای درآمد از اینترنت وجود دارد. اما در ادامه راهکارهای بلندمدت هم به ۲ دسته تقسیم می‌شوند!

  1. راه‌اندازی کسب و کار،
  2. یادگیری یک تخصص و درآمد از فروش خدمات.

اصولا راه‌اندازی کسب و کار درآمد بسیار بیشتری داشته و چشم‌انداز آن‌هم بسیار روشن‌تر خواهد بود. اما خب در هر حال داشتن کسب و کاری یک‌سری چالش دارد. بنابراین اگر از آن‌دسته انسان‌هایی هستید که اصلا دوست ندارید با چالش روبرو شده و مشکلات را حل کنید، بهتر است به سراغ دسته دوم یعنی همان یادگیری تخصص روید.

یادگیری یک تخصص شاید زمان بیشتری را از شما بگیرد، درآمد کم‌تری هم داشته و حتی دیگر از جایی به بعد نتوانید درآمدتان در آن را زیاد رشد بدهید. اما خب احتمالا در این مسیر، با چالش‌های کم‌تری روبرو شده و عملا راحت‌تر باشید. در هر حال در میان ایده‌های ادامه مقاله از هر ۲ دسته راهکار وجود دارد و شما می‌توانید با توجه به شرایطی که دارید، آنها را انتخاب کنید.

کسب درآمد از اینترنت (کسب و کار)

ایده‌های این بخش از مطلب، از نوع دسته اول بوده و با انتخاب آنها باید قدم در مسیر راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی بگذارید. دقت کنید، این قسمت از مقاله صرفا برای انتخاب ایده است و در بخش بعدی، نحوه به درآمد رساندن یک کسب و کار اینترنتی را هم توضیح می‌دهم پس نگران نباشید و فقط روی انتخاب ایده مناسب تمرکز کنید.

۱_ کسب درآمد اینترنتی از سایت فروش محصولات بدنسازی

ما انسان‌ها همیشه رویای داشتن یک اندام خوب را در ذهن خودمان داریم اما زندگی شهری، مشغله‌های کاری و… اجازه نمی‌دهد بتوانیم زمان‌مان را برای رفت و آمد به باشگاه صرف کنیم. همین موضوع باعث شده در این چند سال گذشته علاقه به محصولات بدنسازی که در خانه استفاده می‌شوند، بیشتر شود. محصولاتی مثلا دمبل‌ها، میزهای بدنسازی، کش‌های فیتنس و… .

حتی در دیجی کالا هم آمار فروش این محصولات بسیار بالاست و این یعنی بازار خوبی در این کسب و کار وجود دارد.

بدون شک می‌توانم تعهد بدهم که در صورت موفقیت در این ایده، درآمدی بیشتر از ۳۰ میلیون تومان در ماه خواهید داشت. (حداکثر بعد از گذشت ۱ سال از شروع.)

نکته: می‌دانم الان در ذهن‌تان می‌پرسید خب چطور می‌شود اینها را آنلاین فروخت؟ نگران نباشید، در ادامه مقاله اصول و نحوه طراحی سایت را هم به شما آموزش می‌دهم.

۲_ کسب درآمد اینترنتی از سایت خدمات لوله بازکنی!

حالا چرا خدمات لوله بازکنی؟! از میان این‌همه خدمات چرا یک‌راست به سراغ خدمات لوله بازکنی رفتم؟ چون در میان کسب و کارهای اینترنتی ایرانی با چندتایی از سایت‌های ارائه‌دهنده این خدمات آشنا هستم و دیده‌ام که چقدر درآمد آنها زیاد است!

برای کسب درآمد اینترنتی از این ایده باید ابتدا با چند متخصص یا یک تیم لوله بازکنی در شهرتان قرارداد ببندید. در ادامه هم باید به کمک وب سایت و دیگر رسانه‌ها، مشتریانی که نیاز به خدمات دارند را جذب کنید. بعد از سفارش هر مشتری هم کافی است به نزدیک‌ترین متخصص لوله بازکنی به محل مشتری زنگ زده و او را برای ارائه خدمات اعزام کنید.

مدل درآمدی این کسب و کارها اصولا پورسانتی است. این یعنی از هر متخصص در ازای مشتری که به او معرفی کرده‌اید، هزینه‌ای را دریافت می‌کنید.

۳_ کسب درآمد اینترنتی از سایت آموزش تندخوانی

آموزش یکی از بهترین و پولسازترین روش های کسب درآمد آنلاین است. اما چرا آموزش تندخوانی؟ چون در حال حاضر کاربران ایرانی بیشتر از قبل به کتاب‌ها اهمیت داده و سرانه مطالعه در کشورمان رو به افزایش است. در همین شرایط واقعا جای خالی مدرسانی که به کاربران نحوه صحیح کتاب خواندن، تندخوانی، جزوه‌برداری از کتاب و… را آموزش بدهند، حس می‌شود.

البته الزامی به راه‌اندازی سایت آموزشی در حوزه تندخوانی ندارید و اگر با حوزه دیگری آشنایید هم می‌توانید وارد آن شوید. اما خب تندخوانی در حال حاضر یکی از حوزه‌های محبوب است.

اگر در مورد درآمد این شغل سوال دارید، صرفا کافی است جواب این مسئله را به دست بیاورید: شما یک دوره آموزشی دارید با قیمت ۴۰۰ هزار تومان که در ماه صرفا ۲۰ نفر آن را می‌خرند! البته این آمار برای یک سایتی است که نهایتا کم‌تر از ۱ سال عمر دارد و قطعا در آینده درآمد بسیار بیشتر خواهد بود.

۴_ کسب درآمد از سایت فروش فایل

کلا سایت‌های فروش فایل همیشه در صورتی که به تعداد مخاطبان زیادی برسند، درآمد بالایی کسب می‌کنند. مثلا در حال حاضر درآمد سایت‌های فروش فایل به معلمان و والدین دانش آموزان بالاست! این سایت‌ها اقدام به فروش فایل پروژه‌هایی می‌کنند که معلمان الزاما باید طی ماه آنها را تدوین و برای آموزش و پرورش ارسال کنند. همینطور فایل‌هایی که دانش آموزان باید برای کسب نمره آنها را بسازند.

قیمت این فایل‌ها اصولا قیمت پایینی است اما به دلیل اینکه تعداد زیادی مخاطب آنها را خریداری می‌کنند، درآمد بالایی را متوجه صاحب سایت خواهند کرد.

۵_ کسب درآمد از مجله تخصصی زنان

منظور از مجله، یک سایت تخصصی یا یک پیج اینستاگرام است که برای مخاطبان محتواهای آموزشی منتشر می‌کند. مثلا در حال حاضر “نی نی سایت” به‌شکل تخصصی برای مادران باردار محتوا و مقاله تولید می‌کند. این سایت با توجه به سابقه زیادی که دارد، امروز به عنوان یکی از سایت‌های پردرآمد در سطح وب فارسی شناخته می‌شود.

شما هم می‌توانید با راه‌اندازی یک وب سایت یا همان پیج اینستاگرام و جذب مخاطبان، به درآمد بالایی برسید. اگر هم می‌پرسید چرا حوزه زنان را انتخاب کردم، چون جذب این مخاطبان راحت‌تر بوده و البته هنوز جای خالی زیادی در این زمینه وجود دارد که شما می‌توانید با رسانه‌تان آن را پر کرده و مخاطبان را سریع‌تر جذب کنید.

۶_ کسب درآمد از همکاری در فروش دیجی کالا

طبق گزارش دیجی کالا در سال ۹۸، در این سایت بیشتر از چند میلیون تنوع کالا وجود دارد! و جالب است بدانید شما می‌توانید هر کدام از این محصولات را که دوست داشتید، بفروشید و از دیجی کالا پورسانت بگیرید! اگر هم فکر می‌کنید این ایده خیلی جالب نیست، باید بگویم الان سایت‌هایی مثل “لیست ۲۰” یا سایت “اتاق” تنها راه درآمدی‌شان صرفا فروش محصولات دیجی کالاست و اتفاقا درآمدهای بسیار زیادی هم کسب کرده‌اند.

لوگو دیجی کالا

در این روش کسب درآمد اینترنتی باید ابتدا یک سایت داشته باشید، محصولات مورد نظرتان را انتخاب کرده و در آن قرار بدهید، حالا بعد از جذب کاربر، مخاطبان را به سایت دیجی کالا برای خرید راهنمایی کنید. در واقع آن لینکی که در سایت شماست و مخاطب با کلیک روی آن وارد دیجی کالا می‌شود، یک لینک همکاری در فروش است که آمار خرید مخاطبان‌تان در آن ذخیره می‌شود. به این ترتیب در انتهای ماه می‌توانید ببینید چقدر از همکاری در فروش درآمد داشته و این درآمد را برداشت کنید.

برای به درآمد رسیدن با کسب و کار اینترنتی به چه چیزی نیاز داریم؟

خب ببینید، برای به درآمد رسیدن از سایت ۳ چیز نیاز دارید: اول از همه ایده که خب می‌توانید از ایده‌هایی که بالاتر گفتم یا اصلا ایده‌های این مقاله کمک بگیرید. بعد از ایده، نیاز به وب سایت دارید.

برای طراحی سایت هم چند راه مختلف وجود دارد. اول اینکه به سراغ یک متخصص طراحی سایت رفته و با پرداخت هزینه‌ای بین ۲ تا چند میلیون تومان از او یک سایت تحویل بگیرید. راهکار دوم این است که به سراغ ابزارهای سایت‌ساز سطح وب مثل سایت پرتال یا وبزی رفته و از آنها سایت بگیرید. این ابزارها هم به طور سالانه چیزی بین ۴۰۰ هزار تا چند میلیون تومان بابت سایت از شما می‌گیرند.

در نهایت بهترین راهکار، یادگیری طراحی سایت با سیستم وردپرس است که بسیار دست‌تان را باز گذاشته، هزینه‌های‌تان را کاهش داده و البته در آینده هم خیال‌تان را راحت می‌کند. چراکه وقتی خودتان متخصص طراحی سایت باشید، نیاز نیست برای هر تغییر جزئی به متخصصان دیگر پول بدهید.

بعد از ایده و طراحی سایت، نوبت به جذب مخاطبان می‌رسد. برای جذب مخاطب هم در درجه اول نیاز به تولید محتوا (نوشتن مقاله) و سئو سایت و سپس تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی دارید. بعد از اینها می‌توانید از راهکارهایی مثل ساخت پادکست، تبلیغات و… کمک بگیرید. در دوره وبمستر ثروت ساز در مورد همه این موضوعات به‌شکل تخصصی صحبت شده.

البته اگر هم قصد خرید دوره را ندارید، در سطح وب آموزش‌های دیگری وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید، اما در هر حال مسیر به درآمد رساندن سایت، چیزی بود که توضیح دادم.

 

کسب درآمد آسان از اینترنت (یادگیری تخصص)

 

خب، به سراغ دسته دوم ایده‌ های کسب درآمد از اینترنت برویم. ایده‌هایی که در ادامه به شما توضیح می‌دهم، نیاز به یادگیری دارند. در واقع شما می‌توانید با مطالعه مقالات رایگان سطح وب، مشاهده ویدیوهای سایت‌هایی مثل آپارات و یوتیوب، خرید دوره‌های آموزشی یا شرکت در دوره‌های کارآموزی رایگان، یکی از تخصص‌های این لیست را یاد بگیرید. در ادامه هم به مرور با خدمات‌دهی، از آن درآمد کسب کنید.

اما با توجه به اینکه بعضی از این تخصص‌ها به تنهایی می‌توانند برای کسب درآمد به کار گرفته شوند، در ادامه هر کدام از ایده‌های پایین که آموزشش در دوره وجود دارد را با علامت + مشخص می‌کنم.

۷_ طراحی وب سایت

 

  • وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: +

مخصوصا بعد از شیوع کرونا و مشکلاتی که برای کسب و کارها پیش آمد، اغلب کارآفرینان علاقه‌مند به داشتن سایت شخصی خودشان شده و این موضوع عملا باعث شده بازار طراحی سایت داغ شود. برای فعالیت در این حوزه صرفا به یک دوره نیاز دارید که به شما آموزش طراحی سایت با وردپرس و تنظیمات آن را بدهد. دقت کنید، برای ساخت سایت الزاما نیاز به یادگیری برنامه نویسی ندارید.

در حال حاضر یک طراح برای ساخت وب سایت چیزی بین ۲ تا چند ۱۰ میلیون تومان می‌گیرد. این یعنی اگر در ماه صرفا ۲ پروژه هم بگیرید، شرایط‌تان عالی خواهد بود.

از یک طراح وبسایت خواستیم یک وبسایت طراحی کند. و به عنوان الگو نمونه، سایت نت هوش را معرفی کردیم. او که نمیدانست خودمان طراح نت هوش بوده‌ایم، قیمت طراحی را ۵۰ میلیون تومان اعلام کرد.

۸_ تولید محتوای سایت

 

  • وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: +

محتوای سایت در واقع همین چیزی است که الان در حال خواندنش هستید! بله همین مقاله. اصولا متخصصان تولید محتوای سایت در ازای هر کلمه متنی که می‌نویسند، هزینه‌ای را دریافت می‌کنند. مثلا به ازای یک مقاله ۱ هزار کلمه‌ای که نوشتنش برای یک متخصص چیزی بین ۱ تا ۲ ساعت زمان می‌برد، بین ۳۰ تا ۲۰۰ هزار تومان (با توجه به کیفیت کار) دریافت می‌کنند. برای این کار نیاز به کمی تمرین در حوزه نویسندگی، کمی دانش سئو محتوا و یک آشنایی جزئی با برنامه فتوشاپ دارید.

۹_ تولید محتوای پیج اینستاگرام

 

  • وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: –

متخصصان تولید محتوای اینستاگرام کمی کارشان از تولیدکنندگان محتوای سایت سخت‌تر است. این عزیزان باید اقدام به تولید پست اینستاگرام با فتوشاپ، ساخت ویدیو با نرم افزارهای مخصوصی مثل کمتاسیا، عکاسی از محصول، فیلمبرداری از سوژه‌های مختلف کرده و برای هر پست یک متن هم بنویسند.

البته در هر پروژه‌ای هم نیاز به همه این کارها نیست. در هر حال، درآمد یک متخصص اینستاگرام در ازای ۱ ماه فعالیت روی یک پیج، چیزی بین ۵۰۰ هزار تا چند میلیون تومان است. اصولا هم این افراد در ماه چند پیج را مدیریت می‌کنند.

۱۰_ سئو سایت

وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: +

چیزی که باعث می‌شود وقتی کلمه خرید دمبل را در گوگل جستجو می‌کنید، سایت دیجی کالا در رتبه اول بوده و تعداد زیادی مخاطب جذب کند، سئو سایت یا همان SEO است.

در ادامه سئوکار کسی است که به خوبی با اصول بهینه سازی سایت برای نمایش در نتایج جستجو (سئو) آشنا بوده و بتواند یک سایت را به صفحه اول گوگل برساند. درآمد سئوکارها در ایران بالا و چیزی بین ۵ تا ۵۰ میلیون تومان است اما خب ریسک و شرایط این تخصص هم بسیار بالا بوده و برای هرکسی مناسب نیست.

نمونه سئو سایت رزین سرا

نکته: اگر قصد دارید در این حوزه تخصصی فعالیت کنید، آموزشی که در دوره وبمستر ثروت ساز قرار گرفته شاید برای‌تان کافی نباشد. چراکه این آموزش بیشتر برای صاحبان کسب و کار است و نه متخصصان سئو سایت. بنابراین بهتر است حتما در یک دوره تخصصی آموزش سئو با بیشتر از ۵۰ الی ۷۰ ساعت آموزش شرکت کنید.

۱۱_ ساخت پادکست

  • وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: +

پادکست‌ها در واقع فایل‌های صوتی هستند که در اپلیکیشن‌های مخصوص منتشر می‌شوند. مثلا اپلیکیشن کست باکس. دقیقا مثل یک پیج اینستاگرام، مخاطبان می‌توانند وارد این برنامه‌ها شوند، به کانال‌های پادکست سر زده و هر کدام که خوش‌شان آمد را دنبال کنند. در ادامه هم صاحب پادکست می‌تواند از کانالش برای برندسازی، برای فروش محصول و خدمات و برای کسب درآمد از تبلیغات استفاده کند.

شما می‌توانید به عنوان صاحب کانال پادکست فعالیت کنید و همینطور می‌توانید برای دیگران پادکست ساخته و از آنها پول بگیرید. برای این کار نیازمند یادگیری کار با برنامه‌های ویرایش صدا و همینطور ضبط صوت هستید.

۱۲_ گویندگی

  • وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: –

خیلی از کسب و کارها برای ساخت پادکست، برای تیزرهای تبلیغاتی و… نیازمندی شخصی هستند که متن‌های‌شان را گویندگی کند. اگر صدای خوبی دارید و می‌توانید با برنامه‌های ویرایش صدا کار کنید، قطعا این شغل به دردتان می‌خورد. دقت کنید، گویندگان اصولا به ازای هر ۱ دقیقه گویندگی از ۱۰۰ تا چند ۱۰۰ هزار تومان دستمزد دریافت می‌کنند! بنابراین درآمد بسیار خوبی در این حوزه عایدتان می‌شود.

۱۳_ خدمات گرافیک

وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: –

امروز با توجه به نیازی که کسب و کارها به طراحی ظاهر سایت، طراحی ظاهر اپلیکیشن‌ها، طراحی لوگو، تولید محتوای اینستاگرام و… دارند، بازار خدمات گرافیکی بسیار داغ است.

برای این کار باید دوره‌های تخصصی کار با فتوشاپ و دیگر برنامه‌ها مثل ایلاستریتور را بگذرانید و سپس فعالیت‌تان را به عنوان یک گرافیست شروع کنید.

۱۴_ ویرایش ویدیو

وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: +

ویرایش ویدیو هم یکی دیگر از راه های کسب درآمد از اینترنت است که در مقابل پای شما وجود دارد. در این شغل باید به کسب و کارهایی که در اینستاگرام، یوتیوب و آپارات بازاریابی ویدیویی می‌کنند، خدمات بدهید. برای شروع هم نیاز به یادگیری کار با نرم افزارهایی مثل کمتاسیا، افتر افکت و پریمیر دارید. البته در ابتدا صرفا یادگیری کمتاسیا کافی است.

۱۵_ ساخت انیمیشن

وجود آموزش مربوط در دوره وبمستر ثروت ساز: –

اگر دقت کرده باشید در این چند وقته خیلی از تبلیغات ویدیویی در اینستاگرام و دیگر رسانه‌ها، انیمیشنی شده‌اند. چراکه مشخص شده خیلی از تبلیغات انیمیشنی بازدهی بهتری از تبلیغات ویدیویی عادی دارند.

اگر می‌خواهید به عنوان یک انیمیشن‌ساز فعالیت کنید، باید رایانه نسبتا قدرتمندی داشته باشید و بعد هم با نرم افزارهای تخصصی این حوزه کار کنید. یادگیری این تخصص ممکن است کمی زمان‌بر باشد اما خب درآمد متخصصانش نسبتا بالا و خوب است.

۱۶_ خدمات تبلیغات اینستاگرام

وجود آموزش مربوطه در دوره وبمستر ثروت ساز: –

در همین ۱ سال گذشته با بیشتر از ۵ کسب و کار مشاوره داشتم که مقدار زیادی از منابع مالی‌شان را در حین تبلیغات اینستاگرام و به دلیل عدم وجود دانش کافی، دور ریخته بودند. به همین دلیل هم مخاطبان بیشتر از قبل به سراغ متخصصان تبلیغات و آژانس‌های تبلیغات اینستاگرام می‌روند.

اگر قصد فعالیت در این حوزه را دارید، بهتر است در یک شرکت تبلیغاتی فعالیت کنید. حتی اگر توانستید در شرکت مورد نظر به رایگان کار کنید تا با اصول تبلیغ در اینستاگرام و دیگر رسانه‌ها آشنا شوید.

۱۷_ تبلیغ نویسی

وجود آموزش مربوطه در دوره وبمستر ثروت ساز: +

تبلیغ نویسان متخصصانی هستند که می‌دانند چطور از متن و محتوا برای ترغیب کاربر استفاده کنند! مثلا در حالت عادی یک نویسنده محتوا در صفحه محصول، یک متن معمولی نوشته و از مخاطبان می‌خواهد محصول را بخرند.

اما تبلیغ نویس به‌شکل نامحسوس به زوایایی از محصول، مزایای خریدن و معایب نخریدنش اشاره می‌کند که مخاطبان بیشتر از قبل به خرید آن ترغیب شوند. برای شروع این کار هم باید در دوره‌های آموزشی‌اش شرکت کنید.

 

تاثیر تبلیغ نویسی در کسب درآمد
تبلیغ نویسی کمک میکند تا مردک درک کنند که خرید محصول شما باعث زندگی بهتر میشود

 

برای کسب درآمد اینترنتی از تخصص، به چه چیزی نیاز داریم؟

 

اگر قصدتان یادگیری یک تخصص و به درآمد رسیدن از آن است، این مسیر را باید طی کنید:

اول از همه با شرکت در یک دوره آموزشی یا کارآموزی یا اصلا مشاهده دوره‌های رایگان سطح وب، تخصص مورد نظر را یاد بگیرید.

بعد از آن باید یک نمونه کار داشته باشید! اصولا کاری که افراد تازه‌کار می‌کنند، این است که برای یک شرکت به رایگان نمونه کار می‌زنند. مثلا یک وب سایت رایگان، یک محتوای متنی رایگان، چند پست رایگان برای پیج اینستا دوست‌تان و… . اینها می‌توانند نمونه کارهای شما باشند.

بعد از این باید به دنبال پروژه بگیرید. چطور؟ باز ۲ راه دارید:

  • راه اول ثبت نام در سایت‌های دورکاری و فریلنسری مثل انجام میدم و پونیشا که است شما را به کارفرمایان متصل می‌کند،
  • راه دوم هم پیدا کردن پروژه از سایت‌های آگهی رایگان مثل دیوار و شیپور.

البته برای شروع بهتر است از هر ۲ اینها کمک بگیرید. علاوه بر این، اگر برای خودتان یک پیج اینستاگرام یا سایت طراحی کرده و با تولید محتوا برند شخصی قدرتمندی بسازید، قطعا هم سرعت رشدتان بالاتر می‌رود و هم سریع‌تر به درآمدهای بالا می‌رسید.

 

اشتباهات بزرگ حین کسب درآمد از اینترنت

خب، با توجه به اینکه الان شما عزیزان در این مسیر تازه‌کار هستید، به احتمال زیاد در آینده مرتکب اشتباهات زیادی می‌شوید که قبل از شما هم من و دیگر افراد فعال در این حوزه انجام‌شان داده‌ایم. بنابراین برای اینکه در وقت و منابع‌تان صرفه‌جویی شود، در ادامه مقاله چند تا از رایج‌ترین اشتباهاتی که ممکن است انجام بدهید را توضیح می‌دهم.

۱_ بی‌توجهی به بی‌انگیزگی!

بی‌انگیزگی چیزی است که بدون شک و قطعا در مسیر با آن روبرو می‌شوید. در واقع ممکن است بعد از گذشت ۱۵ روز از یادگیری یا راه‌اندازی کسب و کارتان، حس کنید اصلا دوست ندارید آن را ادامه بدهید. در همین مرحله است که بسیاری از کسب و کارها شکست خورده و از بین می‌روند! اما در ادامه آنهایی که همراه با بی‌انگیزگی کارشان را ادامه می‌دهند، همان صاحبان کسب و کارهای بزرگ می‌شوند.

اگر در مورد انگیزه مطالعه کنید، متوجه می‌شوید که قرار نیست ابتدا انگیزه باشد تا بتوانید کار کنید، بلکه باید ابتدا کار کنید تا انگیزه‌تان زیاد شود. بنابراین از همین حالا این موضوع را بپذیرید که در ادامه مسیر ممکن است تصور کنید در راه اشتباهید، بخواهید بیخیال آن شوید و هزار چیز دیگر. اما مهم است که در عین بی‌انگیزگی ادامه بدهید.

۲_ خراب کردن پل‌های پشت سر

خیلی از افراد علاقه‌مند به کسب درآمد اینترنتی، به شغل فعلی‌شان علاقه‌ای ندارند و به همین دلیل به محض شروع کار جدید، می‌خواهند شغل قبلی را رها کنند. اما با توجه به اینکه به درآمد رسیدن در این مسیر کمی زمان‌بر است، پیشنهاد می‌کنم به هیچ عنوان تا قطعی شدن درآمدتان در دنیای وب، شغل و منبع درآمد قبلی خودتان را از بین نبرید. در واقع در ابتدا باید به کار جدید به عنوان یک شغل دوم نگاه کنید.

۳_ پر و بال دادن به استعداد!

 

می‌دانید خیلی از افراد علاقه‌مند به کسب و کارهای اینترنتی چرا کارشان را شروع نمی‌کنند؟ چون به قول خودشان استعداد ندارند! در واقع آنها دائم این بهانه را می‌آورند که من در کار با رایانه استعداد ندارم، نمی‌توانم طراحی سایت را یاد بگیرم، کار با فتوشاپ برای من سخت است و… .

اما باز اگر به سراغ منابع معتبر علمی و کتاب‌ها بروید، متوجه می‌شوید واقعا استعداد آنقدرها که به آن اهمیت داده شده هم مهم نیست! طبق چیزی که در منابع انگلیسی آمده، استعداد صرفا باعث سریع یا کند شدن مسیر یادگیری می‌شود.

این یعنی کسی که استعداد کار با رایانه را دارد، مثلا باید برای رسیدن به نقطه A در این مسیر حدود 40 ساعت آموزش دیده و تمرین کند، اما کسی که استعداد ندارد برای رسیدن به همان نقطه به 60 تا 70 ساعت تلاش نیاز دارد! بنابراین تصور نکنید استعداد مانع راه است.

۴_ یادگیری از منابع نامعتبر

می‌دانید تا الان چند کسب و کار نوپا به دلیل نکات اشتباهی که از منابع نادرست یاد گرفته‌اند، شکست خورده‌اند؟! مثلا خیلی‌ها در اینستاگرام به خاطر گوش دادن به حرف چند نفر غیر متخصص، برای پیج‌شان فالوور فیک خریده و عملا راه رشد آن را از بین می‌برند! هزار مثال این‌چنینی دیگر هم وجود دارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم به هیچ عنوان در این مسیر به حرف هر متخصص‌نمایی گوش نکرده و صرفا از منابع معتبر یاد بگیرید.

کلام آخر

به عنوان کلام آخر باز هم تاکید می‌کنم، رسیدن به درآمد اینترنتی، پشتکار و تلاش می‌خواهد نه صرفا علاقه! بنابراین اگر هنوز یک چرایی قدرتمند پشت تصمیم‌تان وجود نداشته و انگیزه‌تان صرفا تفریح است، بهتر است قدم گذاشتن در این مسیر را به یک زمان دیگر موکول کنید.

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله هر چیزی که باید در مورد کسب درآمد آنلاین یاد می‌گرفتید را به شما آموزش دادم. با این حال اگر سوال و نظری در مورد هر بخش از مطلب داشتید، در قسمت نظرات منتظر شما عزیزان هستم.

editor.2

نویسنده از: ۱۴۰۰/۰۹/۲۴

دیدگاه خود را بنویسید

4 × سه =