۴ راز سخت کوشی از زبان برایان تریسی

چگونه به یک فرد سخت کوش و موفق تبدیل شویم

زمانی که من یک نوجوان بودم، آرزویم این بود که تا سن ۳۰ سالگی به یک میلیونر تبدیل شوم. زمانی که ۳۰ ساله شدم، همچنان فردی ورشکسته بوده و دائم در حال تلاش و کوشش بودم. زمانی که به سن ۳۵ سالگی رسیدم، سمینارها و کارگاه هایی در مورد موفقیت فردی و کاری برگزار کردم. یک روز رئیس یک شرکت ملی با بیش از ۸۰۰ شعبه با مالکیت مستقل، از من خواست تا در مورد روش های تبدیل شدن به یک میلیونر خودساخته در جلسه سالانه شرکت سخنرانی کنم.

البته که پذیرفتم. سخنران های مبتدی تقریبا هر نوع مخاطبی را با هر موضوعی جذب می کنند؛ اما هنگامی که تلفن را قطع کردم، متوجه شدم اگرچه میلیونر شدن همیشه رویای بزرگ من بوده است، اما چیز زیادی در مورد میلیونرهای خودساخته نمی دانم. همین موضوع باعث شد تا زندگی من به طور کلی دگرگون شود.

آنچه در این دو ماه آموختم

خوشبختانه حدود دو ماه برای آماده شدن زمان داشتم. سریعا دست به کار شدم و جستجو کردن منابع در مورد میلیونرهای خودساخته را شروع کردم. از مشاهده وسعت تحقیقات در این حوزه به طور کامل شگفت زده شدم. محققان در طول سال ها با هزاران میلیونر خود ساخته مصاحبه کرده و از آن ها پرسیده بودند «چگونه از صفر شروع کردید و تبدیل به فردی میلیونر شدید»؟

توماس استنلی نویسنده همکار ویلیام دانکو در کتاب پر فروش «همسایه میلیونر» سال ها به بررسی میلیونرهای خود ساخته و رازهای موفقیت در کسب و کار آن ها پرداخته است که می توان گفت یکی از بهترین تحقیقات در این زمینه می باشد. یافته های او نشان می دهد ۸۵ درصد میلیونرهای خود ساخته «سخت کوشی» را کلید رسیدن به موفقیت در کسب و کار خود می دانند. آن ها می گفتند در مدرسه نمرات عالی نمی گرفتند. خانواده ی ثروتمندی نداشتند. به اندازه ی دیگران باهوش و با استعداد بوده اند. اما یک ویژگی خیلی خاص و منحصر به فرد داشته اند و آن این بوده که از دیگران به مراتب سخت کوش تر بوده اند.

۱ – ویژگی مشترک میلیونرهای خود ساخته

سخت کوشی ویژگی مشترک میلیونرها، میلیاردرها و افراد موفق خود ساخته در هر حوزه ای می باشد. مطمئنا هیچ چیز سریع تر از «شهرت به سخت کوشی» باعث جلب توجه و اعتماد مدیران ارشد نمی شود. برای به دست آوردن این شهرت باید کمی زودتر از خواب بیدار شوید، کمی سخت تر کار کنید و کمی بیشتر در شرکت بمانید.

افرادی که به موفقیت در کسب و کار خود رسیده اند، همیشه بیشتر از آن چه از آن ها خواسته شده را انجام می دهند. آن ها طولانی تر از دیگران کار می کنند. فقط کاری که از آن ها خواسته شده را انجام نمی دهند؛ بلکه کمی بیشتر انجام می دهند. همان کمی بیشتر عامل همه ی این تفاوت هایی است که بین آن ها و افراد معمولی وجود دارد.

بنابراین اگر شما هم می خواهید به موفقیت در کسب و کار خود یا به عبارت دیگر به یک میلیونر خود ساخته تبدیل شوید، هیچ کس نمی تواند شما را از انجام کارهای بیشتر از حقوق دریافتی تان بازدارد. اگر امروز بیشتر از حقوق تان کار کنید، به تدریج دستمزدتان بیشتر می شود. افراد کمی چنین کاری را انجام می دهند.

۲ – همه ی افراد با هم مساوی نیستند

در جامعه بحث و جدل های سیاسی زیادی در مورد «عدم تساوی» وجود دارد. چرا بعضی افراد و خانواده ها خیلی بیشتر از سایرین درآمد دارند؟ دلایل این موضوع برای افراد زیادی خوشایند نیست.

پاسخ این سوالات کاملا ساده است. افراد و خانواده های موفق ساعات بیشتری کار می کنند. افرادی که جزو ۲۰ درصد اول پردرآمدهای دنیا قرار می گیرند، به طور متوسط ۶۰ ساعت در هفته کار می کنند. افراد و خانواده هایی که از نظر درآمد در ۲۰ درصد پایین جامعه قرار دارند، در هفته کمتر از ۲۰ ساعت کار مفید می کنند و بعضی از آن ها هم اصلا کار نمی کنند.

نکته ی دیگر این است که آن ۲۰ درصد برتر در آن ساعات بیشتر، بسیار سخت تر کار می کنند، اما افراد ۲۰ درصد پایین تر فقط به میزانی کار می کنند که شغل شان را از دست ندهند. میلیونرهای خودساخته به طور متوسط هفته ای ۵۹ ساعت و برای سال های متمادی ۷۰ تا ۸۰ ساعت کار می کنند. یک بار از دیوید فاستر رهبر ارکستر پرسیدند برای به دست آوردن آرامش در تعطیلات آخر هفته ها چه می کنی؟! او در جواب کمی مکث می کند و می گوید «من هیچ شخص موفقی را نمی شناسم که کمتر از ۶ روز در هفته کار کند».

۳ – تمام مدت زمان کاری تان را به کار کردن بپردازید

کلید دیگر موفقیت در کسب و کار و تبدیل به میلیونر خود ساخته شدن این است که تمام زمان کاری تان را کار کنید. وقتی سر کار می روید، وقت خود را هدر ندهید، سرتان را پایین بیندازید و تمام روز را سخت کار کنید. اگر کسی خواست با شما صحبت کند، بگویید «خیلی دوست دارم با شما صحبت کنم، اما الان باید به کارم برسم، اجازه بدهید بعدا در زمان مناسبی با هم صحبت کنیم».

بر اساس نظر رابرت هاف و همکاران، ۵۰ درصد زمان کاری به خصوص به خاطر گفتگوی بیهوده با همکاران، اینترنت بازی و سر زدن به شبکه های اجتماعی به هدر می رود. یک کارمند معمولی در آخرین لحظه می رسد، زمان استراحت و صرف چای و ناهارش بیشتر طول می کشد، گاهی در طول روز به خرید می رود، به کارهای شخصی اش رسیدگی می کند، روزنامه می خواند و در اولین فرصت ممکن، محل کار را ترک می کند.

این تعریفی که در بالا گفتیم، در مورد افراد موفق و سریع به هیچ وجه صدق نمی کند. آن ها کار خود را برنامه ریزی و برنامه شان را اجرا می کنند. وارد محل کار می شوند و مانند یک دونده به کار می پردازند و وقتی که از کار دست می کشند که گلوله آخر شلیک شود. آن ها همه ی روز کار می کنند و وقت خود را هدر نمی دهند. بر مسائل مهم تر کار می کنند. روی وظایفی کار می کنند که برای رئیس و شرکت بسیار اهمیت دارد. همه ی کارمندان «افراد سخت کوش» سازمان و همچنین «افراد تنبل» را می شناسند.

۴ – هر چه سخت تر و جدی تر کار کنید نتیجه بهتری می گیرید

این تمرین را انجام دهید. تصور کنید قرار است تحقیقی مخفیانه برای پیدا کردن سخت کوش ترین فرد شرکت انجام دهند. هیچ کس به جز شما از این موضوع اطلاعی ندارد. برنده شدن در این مسابقه را هدف خود قرار دهید. تصمیم بگیرید کاری کنید که در انتهای سال همه شما را به عنوان سخت کوش ترین فرد شرکت معرفی کنند.

هر چه سخت تر کار کنید، بهتر می شوید. هر چه هم بهتر شوید، می توانید کارهای بیشتر و بهتری انجام دهید. هرچه کارهای بیشتر و بهتری انجام دهید، سریع تر به ترفیع و افزایش درآمد می رسید. زمانی که به عنوان سخت کوش ترین فرد کسب و کار معروف شوید، دنیای جدیدی به روی شما گشوده خواهد شد و به هدف خود یعنی رسیدن به موفقیت در کسب و کار و یک میلیونر خود ساخته بودن خواهد رسید.

editor.2

نویسنده از: ۱۴۰۰/۰۹/۲۴

دیدگاه خود را بنویسید

نوزده − 1 =